arkadaslar vistayı seceneklerini cok begeniyorumama xp kullanıcısıyım
sizce atrıları eksileri nelerdir?vista kullanayımmı
![]()
arkadaslar vistayı seceneklerini cok begeniyorumama xp kullanıcısıyım
sizce atrıları eksileri nelerdir?vista kullanayımmı
![]()
Fuck The System !!!
iş yerindeki oda arkadaşımın pc'sinde Vista bende XP var. benim pc hem eski hem ram fakiri olmasına rağmen onun pc'den hızlı çalışıyor. Vista pc'yi yorum yorum yoruyor.. XP ye devam et....
xp de win98 giibi uzun bir süre kullanılmaya devam ederama zamanı gelince kullanılabilir daha kolay bi işletim sistemi çıkartırlarsa onu tercih ederim. wista yı hiç beğenmedim hep silip xp yükledim... uzun lafın kısası xp daha kullanışlı
Windows 7 çıkacak sanırım. Vista bekleneni veremedi...
Vista söylendiği gibi çok problem çıkarıyor ve bilgisayarıda yoruyor, XP kesinlikle daha ideal..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
sakın vista kullanma cunku daha yeni geliştirilmeye çalışılan bi pro. xp ise hersei ile tam hem vista pc kullanım kolaylıgını zorlaştırıor
vista gerçekten bekleneni karşılamadı belki firma bile memnun değil çünkü vista beğenilmedi ve satılmadı (xp'ye göre).mesela underground2 mostwanted'dan sonra carbon bir nebzede olsa pro street hiç iyi değil.bunun gibi.
şimdi nasıl mostwanted'ın gelişmişi olan UnderCover çıkıyor yeni birde işletim sistemi gerekligelişmiş xp gibi
![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Xp de ilk çıktığnda herkes xp nedir abi ya böyle boktan işletim sistemimi olur 98den şaşma diyodu 1-2 sene sonra bi baktım öyle diyenler xp yü öve öve bitiremiyordu![]()
Ben vista çıktığı günden beri kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ki Adobe'nin bir çok programını aktif olarak kullanıyorum ben tavsiye ederim valla.
yeni aldığım notebokta vista var bi ara winampda bile hata veriyordu bide meşhur appcrash hatası ama garantiden formatlanınca sorun kalmadı şuanda gayet güzel herhangi bir sıkıntım yok
Bende ilk çıktığından beri vista kullanırım..Pc nin Ram i 2Gb altında olmadığı sürece çok keyifli bir OS..Yapmak istediğiniz herşeyin mutlaka pratik bir çözümü var..Kararlılığıda cabası..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Xp yi kullanıp birde klasik temada kullanırsan biraz daha pperformans alırsın
HErzaman XP.
Yani daha iyi, az hatalı çok daha az
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)