User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
69 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 1o6 yardım

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation 1o6 yardım

http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem

Arkadaşlar linkdeki arabayı almaya karar werdik yalnız bundan önceki kararlarımızda tam alacağımız sırada arabanın patlak weya sorunlu olduğunu öğrendik..Bu arabanın geçmişini fln bilen warsa yardımcı olursa sewinirim...

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araca niyetliydim bende antalyada olduğ için bakamadım.. yoksa piyasa değerinde aslında mbiraz daha inerse mgayet iyi bir fiyata düşük km li donanımlı 106 sahibi olursunuz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi araç gayet temiz duruyor ve adam bana hiç boya yok sadece motor kaputunda war oda arma iptalinden boyandı dedi çok iddialı konuştu ve arabasını çok övdü km'si çok düşük ve fiyattada bişeler yaparız dedi..Ayrıca arabasının fabrika çıkışı özel seri olduğunu we 155 hp orjinal olduğunu söyledi orjinalden 155 hp warmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok öle bişi.. Adam direk güven vermedi bana.. arkada da boya var.. Çünkü arma iptalinden sonrasında silerek geçiricek bi iz kalmaz genelde.. SEn yinede iyi bir ustaya baktır fotoğrafa yorum yapmayalım ancak ben çok istemiştim bunu alırsanız gözüm kalır gerçi beyaz aldım daha iyi yaptım ama olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi direk servise götürecek arkadaş orda boya,motor ws. herşeyine baktıracak...olmadı tanıdığı kaportacı warsa onun yada antalyada sizin bildiğiniz temiz bi usta söyleyelim onada bi göstersin aracı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştaş var sanırım herkesin sık sık gittiği.. Antalyalı arkadaşlar daha bi yardımcı olur bu konuda sana..

PALERMO
    Misafir
    Bu aracın eski sahibi yıllar önce Club Peugeot forumlarına üyeydi arka dodiklerdeki hava deliklerini falan o yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra araç kaç kere el değiştirdi bilmiyorum tabi Antalya'ya kadar gelmiş.

Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok öle bişi.. Adam direk güven vermedi bana.. arkada da boya var.. Çünkü arma iptalinden sonrasında silerek geçiricek bi iz kalmaz genelde..
    Arkada arma iptali yok logonun o kısmı soyulabiliyor. Benim aracımda zamanla çıkmıştı mesela.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PALERMO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracın eski sahibi yıllar önce Club Peugeot forumlarına üyeydi arka dodiklerdeki hava deliklerini falan o yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra araç kaç kere el değiştirdi bilmiyorum tabi Antalya'ya kadar gelmiş.

Arkada arma iptali yok logonun o kısmı soyulabiliyor. Benim aracımda zamanla çıkmıştı mesela.
    teşekkür ederim.aracın eski sahibi çok yakın arkadaşıymış şu andaki sahibinin.aracı sıfır almışlar we özel üretimmiş opak sarı sadece bu warmış ws. ws. bayaa anlattı adam..2. sahibiyim dedi araç hiç zorlanmadı yorulmadı ws. Bende gtı'lar hakkında pek bilgim yokdur orjinal hp-tork deerleri 0-100'ü ws. dışında çok araştırmış değilim doğrusu.ayrıca bende CP forumuna üyeyim acaba o kişinin üye adı aklınızdamı?

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi ara arkadaşım alıcaktı onun için bakmıştım gözüme çarpan bir kaç ilan vardı aralarından bunları seçtim.

Kırmızı çok güzel duruyor bence diri görünüyor araç. KM'de düşük.

http://www.sahibinden.com/kiraz_kirm...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2000_model...XQQdisplayitem

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aynen öyle hava girişi felan filan vardı. Çok kötüydü. Özel seri hikayeside saçma bir pazarlama taktiği
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir g.emirdeki kırmızı aracı biliyorum yazın başından beri fiyatı bi 13 bi 14 bi 15 yapıp duruyor kıl oldum arkadaşa niyetlendim almaya o ara fiyat 14dü 13 werdim wermedi sonra 13e düştü aradım 14 yaptı fln bende açtım ağzmı yumdum gözümü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet o şekilde ama ben zamanında bu aracın o halde olan bir fotosunu hatırlıyorum sanki? belkide karıştırdım

İzmir dekide çok iyi durumda gibi duruyor gökhan kesin tanıyordur zaten o bilgi verir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıcak olsam kesin o kırmızıyı alırdım dışı falan hiç oynanmamış logo falan iptalde değil canavar gibi duruyo rengi falan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sence 14 verilir mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bana soruyosan ben anlamam 106 dan ama arkadaşın verdiği linktekide bu fiyatlarda olduğu için dedim. Ama piyasada bu netteki olan. Otopazarında 2-3 aşağısına alırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bana soruyosan ben anlamam 106 dan ama arkadaşın verdiği linktekide bu fiyatlarda olduğu için dedim. Ama piyasada bu netteki olan. Otopazarında 2-3 aşağısına alırsın
    evet ya bu sahibinden.com'da genel olarak piyasa değerinden 2-3.000 fazla istiyorlar o benimde sinirimi bozuyor ama adana'da malesef otopazarına düşen 1o6lara bakılmıyor...

mustafa35
    Misafir
    Alıntı vteclove-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi araç gayet temiz duruyor ve adam bana hiç boya yok sadece motor kaputunda war oda arma iptalinden boyandı dedi çok iddialı konuştu ve arabasını çok övdü km'si çok düşük ve fiyattada bişeler yaparız dedi..Ayrıca arabasının fabrika çıkışı özel seri olduğunu we 155 hp orjinal olduğunu söyledi orjinalden 155 hp warmı
    arac gusel duruo ama orjınaal direksıyonu duruyomu aracın airbaglı olan onu muylaka sor yoksa logo ıptalınden kaynaklanıo olabılır keşle her 106 155 hp cıksa da onları modlasak

mustafa35
    Misafir
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki sence 14 verilir mi?
    eğer arac duzgun sınıfı gecerse bence 14 verılır içine sındıyse al bence ben arıcımı 16.500 verdım nasıpse yarında satışı verıcem ama ufak bıraz oynama vardı aracımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac gusel duruo ama orjınaal direksıyonu duruyomu aracın airbaglı olan onu muylaka sor yoksa logo ıptalınden kaynaklanıo olabılır keşle her 106 155 hp cıksa da onları modlasak
    onu sordum abi orjinal airbag'lı direksiyon duruyor dedi istersen onu taktırayım dedi...benimde aklıma ilk o gelmişti zaten logo ayağına önden darbe fln

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)