Gerçekten çok çok güzel bir dost. Tüyleri hayet temiz ve bakımlı. Huskyleri seviyorum. Ama bakışlarında renki gözlerinde etkisi ile bir ürperti var.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
masallah Allah uzun omurler versin.Ancak ben bu cins hayvanlarin memleketlerinde (soguk ulekelerde) bakilmasindan yanayim.Yazik gunah.
- K -
________
Dr.Ecu
Valla allah kolaylık versin.
Hayvan bana ters gelmez nasıl bakıyorsunuz boku çişi kılı tüyü ıyyk hiç sevmem
bi kazasız belasız haketti![]()
Teşekkürler...
Valla benden daha bakımlı çünkü evde benden daha çok prim yapıyor
Husky ler soğuk memleket hayvanı olmasına rağmen bizimkinin cinsinde bir bozukluk var sanırım yazın bile güneşin altında yatıyor.
Eğitimi verdikten sonra ne çişi ne kakası problem olmuyor emin ol ama dediğin gibi tüyler problem, senede 2 kez bu sorunu önce tarayarak daha sonra elektrik süpürgesiyle her akşam köpeğimizin tüylerini çekerek aşıyoruz ve inan bu sevgi bambaşka insanın gözüne gelmiyor...
çok asil maşallah
alperde kurt tarzı bişey alcaktı nooldu bilmiorum.we yanılmıosam aynı sitede oturuosunuz.gorusturun kaynastırın![]()
Alper VNS ise söylediğin arkadaş aynı sitede oturuyoruz ama daha tanışmak nasip olmadı bir kaç kez arabasını gördüm...
Masallah cok tatlı
Askerde 2 tane husky vardı baktıgım, keske imkan olsa da simdi de bakabilsem![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)