R50 kasa Mini Cooper Otomatik aracım için egzoz sistemi konusunda bilgisi olan önerilerisi olan ?
R50 kasa Mini Cooper Otomatik aracım için egzoz sistemi konusunda bilgisi olan önerilerisi olan ?
Headers alabilirsiniz r53 ile aynidir headersi fiyati uygun olan megan racing var tabi ebayden almaniz gerekiyo![]()
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim Mini cooper için çok yazı bulamadım forumda genelde Honda ve BMW üzerine gidiyor![]()
GP alıcaktım standart bir araç almak zorunda kaldım sattıgım araç ile hız yüzünden ölümden dönünce şimdide elimde r50 var ufakta olsa bir egzoz sistemi düşünüyorum .
1.6 120 bg otomatik elimde orginal Remus mevcut ama aracın altına sıgmadı sağ köşeye oratayada alamıyorum tüp takılı araçta ortada lastiği sabitlemişler hem eko hemde idare ederi bir araç anlıcağın
Sadece son Remusu ayarlasam alta başka işlem yapmadan acaba iş yaparmı ses alırım lakin araca sıkıntı olurmu onu bilmiyorum ,
Egzoz ucu takmak en mantıklısı görüntü itibariyle olsun die o da teşekkür ederim arkadaşlar cevap verdiğiniz için![]()
Cvt şanzımanda turbo yok kompressör de yok peki arkadaşlar birden gaza yüklenince hızlanması devir uzatıp vites atması çok yavaş gibi geliyor acaba bir ayarımı kaçık benim Mini cooper aracımın yoksa standart bumudur ? bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Sağolasın sertaç bilgilendirdiğin için ,
Bende biraz güçlendirmek için düşündüm ;
R50 kasanın Mini cooper S in headers alıyım ,
Son susturucuyu değişiyim elimde Remus var ,
Cold Air İntake ile Hks Apollo serisi spor filtre ,
Bize aracıma uygun yazılım ,
Kafamda bunlar vardı aracım için çünkü aracım otomatik ama manuel modda fena değil kullanımı bu ext. sonrasında 120 bg olan aracım canlanır die düşünmekteydim ama sanırım bu masrafada değicek bir güç alamam gibi geliyor Cvt sanzimandan ötürü![]()
sonrasında filtre ve yazılım ile tamamlanabilir. gayette güzel olur. headers düşünürseniz elimde mevcut.
pm attım. ses tabiki farkedecek. daha agresif bir ses çıkacak araçtan. minilerde katalizatör sesi cok keser ve orj manifoldu cok kötü maalesef. headersla aracın resmen kaderi değişiyor.
vallahi ben bu filtre işi işle ilgili R34 testi izledim. Aracın dynoda verim aldığı extra hp alabildiği tek durum ön tamponu söküp filtreyi tamamen dışarıda bırakma durumu. Onun dışında bizim semt gençlerinin ses alma çabalarından ötesini göremedim TR'de. yani diyeceğim şudur ki istediği kadar sağlıklı ve kaliteli malzemeler kullanılsın, işe yarayan bir sistem değil ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)