https://www.youtube.com/watch?v=m4ZP8XhD4E0 LİNKTE VERDİĞİM MAKAS VİDEOSUNDA HIZLANDIRILMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BİRDE SİZ İZLEYİN BAKALIM KABUL ETMİYOR BEYFENDİ
https://www.youtube.com/watch?v=m4ZP8XhD4E0 LİNKTE VERDİĞİM MAKAS VİDEOSUNDA HIZLANDIRILMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BİRDE SİZ İZLEYİN BAKALIM KABUL ETMİYOR BEYFENDİ
sevgili arkadaşım, o videoyu biz izliyoruz günlerdir, hızlandırma var mı yok mu kabul etmiyor mu ediyor mu bilmem ama biz kendilerinin (!) kulaklarını hızlı bir şekilde çınlattık fazlasıyla...
her zafer acı ister...!
1:32-7:43 de falan sinyale bakacak olursak normal yanıyor hızlandırılmamış gibi. Hızlandırılmış olsa ne olur olmasa ne olur eşkiyalık resmen.
sanırım geniş açı hızlandırılmış gibi gösteriyor. yarım dakkasından fazlasıyla zamanımı harcamak istemedim bu gereksiz videoyla da netle alakası yoksa convert yapılırkenkı fps uyumsuzlugundan da kaynaklı kare atlaması olabilir videoda...
Komple deil ama bazi yerler hizlandirilmis gibi gordum , arkadasa yorum yapmiyorum zaten gerekenler yazilmisuzucu olan tek nokta bu arkadasin bu siteye uye olmasi
![]()
Yetenek isteyen birşey yaparsında çekip youtube'a yüklersin. Tevzadze'de olduğu gibi bizde kızsakta içten içe bir saygı duyarız. Hem bir *** becerdiğin yok hemde insanları gerksiz tehlikeye atıyorsun. Video hızlandırılmışsa zaten tam facia.
Çok gereksiz, Video ya gelince hızlandırılmamış , bütün araçların sinyal flaşörleri bozulmuş aslında , birde Trafikte öyle gidecek kimse korna çalmayacak !! Yada o korna duyulmayacak , Bknz : Allah Allah.
Hiçbir anne ADAM olmamış oğlu yüzünden küfür yemeyi haketmez. Diyelim biz yinede o anlayan anlarpatlar inşallah karşı şeritten bi tır a
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Allah ıslah etsin önceliklikle kendine ve kimseye zarar vermeden. Yoksa sonu pek hayırlı değil.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Hayaller Gürcistan , modeller unknown artist
Hızlandırma olmasa ne olur araba videoda da öyle yürüyen bir araca ya da ne bileyim yaptığı manevra falan hızlandırma gerektirecek bişey değil.Ama yazık tabi yaşananların e5'te yapıldığını ve o yolda giden araçların genel kalabalığını düşününce başa gelebilecekler tahmin edilebiliyor.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
video hızlı ya da değil ama öbür tarafa bayaa hızlı yetiştiririm arkadaşa rastlarsam. Vites kolu yüzünden ilk ölen hayvan olur heralde.
IN BOOST WE TRUST
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bence hizlandirma yok videoda ama boş boş şeyler yani bomboş yolda belli hafta içi saat 12 falan boş yolda gazlamaya çalişiyo kendini tatmin etmeye çalişiyo dua etsin arabasi bmw başka araba olsa 50 kere patlamişti ve 1 tane dar araya girdigini görmedim boş yol panterleri bunlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)