Araç 1.5 yıldır bende. Artık bir konusu olsun istedim.
2011 Gümrük çıkışlı.
206 2.0 hdi. Swap vs değil.
Bugün biraz foto çektim. Buyrun fotolar..
![]()
Araç 1.5 yıldır bende. Artık bir konusu olsun istedim.
2011 Gümrük çıkışlı.
206 2.0 hdi. Swap vs değil.
Bugün biraz foto çektim. Buyrun fotolar..
![]()
Teknik verileri nedir aracın aslında projelik gibi görünüyor bilmiyorum pug grubunda durumlar nedir ama ciddi yürüyen 1.4 ler çok gördüm maşallah
Maşallah. Ufak tefek kaporta eksikleri var özellikle arka sol çamurluktaki gamze çok sırıtıyor. App plakada şart kazasız belasız abi.
2.0 90hp 205NM fabrikaayon verisi. Proje için oldukça uygun bir araç. Yurtdışında örnekleri bol. Bu motorların yakıt sistemlerini Siemens veya Bosch yapıyor. Projeye uygun olanlar Bosch sistemli olanlar. İyi dileklerin için teşekkürler.
Sol değilse sağ arka çamurluk en çok göze batan. Tabiri caizse "eşek" niyetine bindiğimden motor&mekanik bakımları dışında pek ilgilenmiyorum sağıyla soluyla. Önümüzdeki yaza bende olursa komple boyatabilirim sanırm. Kısmet.
Teşekkürler
Farlara bi el atılsa gti tampon bide app ön taraf cok nalet durmazmıbence durur. Maşallah
xbox live : YsnErhn
yapilsa efsane yurur bu masallah
o bir efsane![]()
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
https://www.youtube.com/user/pilothkn![]()
https://instagram.com/hkn777x![]()
geçenlerde de sahibinden de bi 2.0hdi gördüm. gerçek değil yanlış ilan açılmıştır diye düşündüm ama 2lt dizel varmış demek kion numara motor valla bu kasada süper gider...
Bahadır Ustaoğlu
Arka tampon,boyadaki ufak kusurlar,güzel bir jant ile çok güzel olur.Bir de motorda çok fazla açıkta kablo görünüyor.Kazasız belasız kullanın.
Seytan durtuyor benzinliye don diye. Su sira gene kasintim tuttu
Bakim disinda para harcayamiyorum(evlilik var). Gecen biri arabaya dokundurmus donerken, o bile oylece duruyor. Dusun
Su an stock dizellerin (yolda denk geldigim) alayindan hizli. 1050 kg ya bu hacim olunca degisik oluyor![]()
İlan aciklamasini duzenleyeyim. Demek ki kimse inanmiyor 2.0 olduguna
Tesekkurler. Su sira gorsellik vs ile ilgili para harcamayi olanlamiyorum. direksiyon derisi bile eskidigi halde oyle kullaniorum.
Kablo tesisati vs. hersey yerli yerinde. Normalde kocaman bir plastik kaplamasi var ama aldigimda yoktu. Uyguna bulursam alir takarim. O zaman sadece yag cubugu yag kapagi ve 1 tane hortum gorunuyor
Araba hafif, bende hafifim. iyi geciniyoruz![]()
Acele olmamakla birlikte satip model yenilemek istiyorum. En azindan 2010 ve ustu dizel bir araba geciyor icimden. Hayirlisi tabi.
Merci
Eyvallah. Allah razi olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)