User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Lastikler Nasıl Yıkanmalı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lastikler Nasıl Yıkanmalı?

Arkadaşlar herkese selam, aracımın lastiklerini nasıl/neyle yıkamamı tavsiye edersiniz? Kimi yerde sadece su, kimi yerde şampuanla hatta kimyasal temizlik maddeleriyle yıkayabilirsiniz yazıyor, kararsız kaldım. Yardım ederseniz sevinirim.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basincli yikama makineniz varsa cok ugrasmaniza gerek yok diye dusunuyorum. Basincli su sokuyor nerdeyse tum kirleri. Ben benziklikte basincli makine ile yikiyorum su ana kadar sorun yasamadim. Basincli makine kullanamiyorsaniz orts sert hali fircasi gibi bi firca ve sampuan isinizi gorur diye tahmin ediyorum. Aracu yikadiginiz suyu da kullanabilirsiniz en lastikleri yapmak sarti ile...

Car Care Turkey
    Misafir
    Alıntı dbahadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese selam, aracımın lastiklerini nasıl/neyle yıkamamı tavsiye edersiniz? Kimi yerde sadece su, kimi yerde şampuanla hatta kimyasal temizlik maddeleriyle yıkayabilirsiniz yazıyor, kararsız kaldım. Yardım ederseniz sevinirim.
    Apc, Valet Pro fircasi gibi firca ve degreaser larla temizlenmeli duzgun temizlik icin. En son kuru harcayabileceginiz bir bezle de silmelisiniz. Jantlara zarar verme olasiligi olmayan baska temizlik malzemeleri pek sonuc vermez. Lastik esneyip genlesebilen bir materyal oldugu icin kirler arasina gomulebilir. Bezle sert baski uygularsaniz kesin beze kir cikacaktir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler