Herkese merhaba, CRX'imi sattıktan sonra dede mirası E30 ile ilgilenmeye başlamıştım ki babam el koydu.Bende çok fazla dayanamadım ve gidip Ferit ustanın samanlıkta sakladığı 1.4 is otomatik arabasını aldım. Bu şekilde 3. sahibi ben oldum. Aslında aklımda 2.2 amerikan versiyon accordunu almak vardı ama satmadı. Ek daha 106.000 km'de tertemiz olduğu için düşünmeden notere gittim. Döşemeleri, tavanı ve tabanı tertemizdi. Sadece sol arka çamurlukta işlem var dı ve muhteşem bir işçilik yapıldığı için belli bile olmuyordu. Performans beklentim olmadığı için gayet tatminkar sessizlik ve güzellikte çıktı EK.
Resimler;
Bakmaya gittiğim gün,
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Noter satışından sonra hemen yıkandık,
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
İlk kapalı otopark resmimiz, sağ arka jantımızda çok kötü
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Oem logoya dönüş,
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Teybi değiştirip orjinal kolonları değiştirme vakti geldi diye düşündüm, arkaya daha kolon bile takılmamış. Orjinal oval kolon kapakları duruyordu hala. Resim çekmeyi unutmuşum,
[IMG][/IMG]
Yağmur öncesi yıkanmıştık ne güzel. Hepsinden önce ön de yer alan o iğrenç lipi kırarak söktüm. Ancak ne ile yapıştırılmış bilmiyorum ama ön tampn mecbur boyaya girecek,
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Servisten orjinal kauçuk paspalarımız alındı,
[IMG][/IMG]
Servisten orjinal ön paçalık siparişimizde verildi.
Takılmış olan spor filtre ve kiti çıkartılarak, orjinal kazana geçildi.
Jant tercihi ve ebatı hakkında çok kararsızım. Acil olarak jant değişikliği yapmam gerekiyor.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.![]()