www.vividracing.com
www.garagegt.com
www.overboost.com
www.passwordjdm.com
Benim bildiklerim bunlar sizde bildiklerinizi yazarsanız sevinirim..
www.vividracing.com
www.garagegt.com
www.overboost.com
www.passwordjdm.com
Benim bildiklerim bunlar sizde bildiklerinizi yazarsanız sevinirim..
de bunları ülkemize getirirken güzel bi gümrük we kargo parası biniyordur herhalde ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
com u tr ye parça yollamıyor ama ebay.De den yollanıyor
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ebay ın dünya çapındaki sitelerinden alışverilş ettim . bütün arabam için siparişlerimi bizzat kendim isttettim ki hem güvenli hem de ucuz olio. hemde kendi işimi kendim yapmış oliom.
kesinlikle güvenli bi yer .
BU ARADA com dan da parça gelio eriador 1-2 gün once egt geldi hattahiç bi parçayı da gümrüe sokmadan getiriom vallah 75x60x30 ölçülerinde kocaman bi intercool u orenk gostere bilirim
+ 450 ebaya
Evet arkadaşında söylediği gibi geliyor sen sadece worlwide a yollayan satıcıyı bul yeter.
http://www.nemesisperformance.net/
bircok urunun avrupa dealeri eskiden online alisveris yapilabiliyordu simdi telefon ve maille siparis verilebiliyor vergi ve kargo ucretini ulkelere gore hesapliyolar onun icin gumrukle filan ugrasilmiyor
Yakında www.hkstr.comhehe
http://www.summitracing.com 2 defa alişverişim oldu.problemsiz bi firma.
gümrük işi şans.
ups dhl fed ex gibi firmalarla getiritirseniz problem çıkmıyor pek.
ülkelerin kendi posta servisi ile getirtirseniz gümrükçüye,sizin çene kuvvetinize,gümrükte tanıdığınıza.
gümrüklüde gümrüksüzde çekebilirsiniz.
geride gidebilir
müthiş bi domain yawef186 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
tek sorun www.hkstr.com yerine www.hsktr.com die okunursa facia oluyoEriador Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)