Mert, Hasa Vardar bu isi meslek edinmis ve sehir sehir hatta ulke ulke gezen biridir. Bu tarz calismalarin nasil yapildigini anlattigi workshoplar duzenliyor zaman zaman. Bende fotografla ugrasiyorum zaman zaman, kendisi uzaktan akrabam olur hatta ama Ben dahil ona bunu nasil yapiyorsun ogretsene diye sormadim. sonucta bu egitimlerden para kazanan biri
Soguk havalarda derelere giren, saga sola tirmanip kareler alan birisidir. yaptigi isler gercekten basarili.
Mark3 kullaniyor, guzel lensleri var vs. ancak en onemlisi isigi cok guzel kullanir. Bokehli foto cekip arka plani oldureyim keskin olsuncu degilde, mekan ve isik cok onemlidir onun icin.
tetikleyici ve en az 1 adet harici flasa ihtiyacin var. cekimlerinide genelde gunesin gorundugu ancak patlama yapmayacak saatlerde ceker. sabah ve aksam yani.
Raw cekmek onemlidir, hatta ayni kareyi birden fazla kez cekip biraz ondan biraz bundan diyerek isikla cok iyi oynama yapabilirsin.
Cok okumak ve fazlaca video seyredip uygulamaya dokmekten baska caren yok, ha omkanin varsada workshoplara katilmak tabiki.
kolay gelsin...