Aracımı ilk aldığımda çekmiştim. Araca biraz yabancıydım, ilk viteste biraz fazla sardı ama yine de iyi gibi.
Aracımı ilk aldığımda çekmiştim. Araca biraz yabancıydım, ilk viteste biraz fazla sardı ama yine de iyi gibi.
yol yukarı dogru hafif eğimli olmasına ragmen iyi yürümüş maşallah
Güzel gidiyor baya İyi gunlerde kullan aracınıBaya bi yakınen ilgilenmişliğim var aracınla
iki tane de Z16LET bende var bakalım birine yavastan baslıyoruz..
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Full stock bir GTC 1.6T nun yaklaşık 6.8 sn de 100e 22 sn de de 200 km ye çıkma gibi bir durumu nasıl olur? Video yu çektiğim yol konutkent kavşağında mesa kavşağına gelirken ki düzlük yani eğim vs yok gibi. DBN yok ama.
Zeperfs den vs araştırıyorum. 0-100 km 7.5 sn. 0-180 km 24.3 sn gözüküyor. Ya benim araba stok değil ya da başka benim bilmediğim bir durum var.
aracin 220 Hp gibi masallah![]()
maşallah gayet başarılı
düz yolda (binde 2 egim var sadece) 0-100 6.8sn 100-200 21.3 sn dbn verisi stock gtc aracın. kısacası aracın zaten stock ve saglıklı GTC nin gidişi böyle evet.
Herkese cok tesekkurler. Erhan hocam dan ogrendigimiz gibi stock bir gtc bu surelerde tamamliyor. Tekrar tesekkurler.
erhan abı bu dedıgın cav ılemı alakalı yoksa cth da dahılmıozaman 240 bg gtc acayıp keyıflı ve hızlı olur? sureler varmı hıc erhan abı.
doğuştan araba manyağı
Cok iyi ozaman abi zepersde yalniz polo ustun gözüküyor deneme videoları olursa harika olur erhan abi cav stockla cth tam net anlasilir görkem abi sürücü olabilir![]()
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)