Ürünü yaklaşık 1 sene önce kampanya yaptıklarında almıştım. Uygulama sırası bu ürüne gelince, 2,5 ay önce açılışını yaptım. Üretici firma, bu ürün için kendi sınıfındaki diğer ürünler gibi 6 ay koruma vaad ettiğini belirtmiş, 6 ay fena bir süre değil. Ürünün çizikleri azaltma veya çiziklere karşı dayanım gibi özellikleri bulunmuyor.

Crystal concept hydraX, crystal concept crystalline, aquartz reload, nanolex premium paint spray ve gtechniq C2V3 ürünlerini kullanmıştım. Bu ürünlerin uygulaması kolay ve koruma süreside sınırlıydı. Ancak, crystal concept ve gtechniq vaad ettikleri süreyi gayet güzel karşılamışlardı. Aquartz ve nanolex çok az bir fire vermişlerdi ama o ürünlerinde performansları gayet iyidi.
Crystal concept, gtechniq ve aquartz sür sil tarzında ürünlerdir; nanolex ve 4nano ise sür biraz kurusun sonra sil tadındadır. Nanolex kuruduğunda geride çok şeffaf bir yüzey bırakıyordu bu yüzden nereyi silip silmediğiniz biraz işi zorlaştırıyordu. 4Nano Lack protect yoğun süt kıvamı sayesinde uygulandıktan yaklaşık 10dk sonra geride aynı wax sürmüş gibi puslu beyaz bir yüzey bırakmıştı. Bir an kesin kemik gibi olmuştur derken; elime bezi alıp hiç bastırmadan puslu yüzey üzerinde tek sefer geçtim ve ürün geride iz bırakmadan yüzeyden çıktı. O an bu ürün girişi güzel yaptı kesin vaad edilen süreyide tutturur dedim ama ne yazık ki öyle olmadı.
Maalesef düzgün yıkamama rağmen ürün 2,5 ay dayandı. Ve bu sürenin başından sonuna kadarda ne yazıkki diğer ürünlere kıyasla boncuklanma, su kaydırma ve kayganlık hisleri çok düşüktü. Son 2 yıkamada ise boncuklar neredeyse yok olmuştu ve boncukları ancak Gyeon Bathe+ ile canlandırabilmiştim.

Ürünü aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.
http://www.shop4nano.co.uk/index.php...roller=product

Gelsin fotoğraflar