http://www.youtube.com/watch?v=F_Y5YpHp7Tg
"Türkiye'de SÖZDE 1400HP Porsche varmış" dedi kendisi
http://www.youtube.com/watch?v=F_Y5YpHp7Tg
"Türkiye'de SÖZDE 1400HP Porsche varmış" dedi kendisi
Tebrikler EMRE' ye ve ESMOTOR' a ki bu gerizekalının hasetliğin getirdiği ezikliği yaşayarak saçmalamasını sağlamışlar...
Olasılıklar üzerine konuşuyo .mk rusu.. Diyebiliriz edebiliriz diye, DBN görelim gardaş diyesim geldi.
Yazdım youtube a yorum olarak.Stop saying possibilities, show your DBN 100-200 data against ES Motor@Turkey![]()
EsMotor'un bu kamil'e ispatlaması gerekn hiçbişey yok valla. Yaptıkları ortada.
Açsın Rus, EkanooRacing'in rekor videosunu izlesin ve kimin yaptığını görsün![]()
nasa uzay tekonolijisi kullanmışçükübik kafa en fazla 3 bar basacağın bir sistemde uzay mekiğinde kullanılan bi kelepçenin faydası ne..
Selam arkadaşlar,
2 sene evvel yardım etmiştim, daha sonra bir kere teşekkür etmedi üstüne "Esmotor results bullshit" demeye başladı,
Bu videodan sonra bu zavallı şahıs arabayı yürütemeyip yardım etmem için tekrar beni aradı.
Bir yalvarmadığı kaldı, reddettim, üstüne mekaniği 3 kere aradı, "2 katı para iste yap dedi",
olay para değil arabanın sahibinin tavırları hoşuma gitmiyor dedim.
Dyno'ya çıkalı 6 ay oldu hala 1 sonuç bile yok,
Yapsın helali hoş olsun, tebrik ederiz, ama yapmadan abuk subuk konuşmaya bayılıyorlar.
ESMOTOR 997TT - Home of the worlds quickest Porsches
1/4 mile: 8,18 @ 298 km/h
Dünyanın bir ucundaki rusun sizi kendine rakip görüp tüm araba severlerin takip ettiği platformdaki videoda bahsetmesi zaten sizin başardıklarınızı gösteriyor Emre.
it ürür kervan yürür müydü neydi?![]()
Tam dayaklık bi tipi var o tiple o arabayı 5000bg de olsa yürütemez zaten.
Video'nun neresinde öle bir kelime kullanıyo??Kötü bir şey asla söylemiyor Türklerdede 1400 hp var deniyor ama dyno sonucu yok 100-200 güzel süreler koyuyolar arabaları hızlı diyor
bende 100-200 minimum onlar kadar giderim diye düşünüyor adamın söyledikleri bu sen sanırım alt yazıları okudun.
Bu arkadaş o kadar cins biri değil aslında daha cinsleride var çalıştığım için biliyorum ordaki insanlarla. Emreye ben cok söledim götürelim diye bir gün olur inşALLAH
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Bu kişiye en güzel cevap aslında Unlim500+'da verilir ama Esmotor gitmiyor.
Yoksa arkasına bakarak geri döner ülkesine..
unlimited500 bana göre net katılınması gereken bi yer zaten söz sahibi 3 araç var gtr porsche ve lambo
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)