Aracım 207 eibach 5 cm yay var engebeli yoldaki sertliği beni rahatsız ediyor orjinal amortisörlerle.Monroe reflex kullanan var mı aramızda yorumları nasıl olur?
Aracım 207 eibach 5 cm yay var engebeli yoldaki sertliği beni rahatsız ediyor orjinal amortisörlerle.Monroe reflex kullanan var mı aramızda yorumları nasıl olur?
İkinci düşündüğüm alternatif ise bilstein hangi seri amortisör kullansam hem biraz daha konforlu ve sessiz bi sürüş sağlarım 5 cm eibach ile yada monroe reflex alıp milleri mi kısaltsam gerçi aracım 13 binde amortisörler orjinal ve sağlam ama konforsuz araba esnemiyor.Aracın yaylı halini ekliyorum
![]()
Adminden rica etsem başlığı konu içindeki gibi değişebîlir mi tekrar konu açıp konu kirliliği yaratmayalım.
kw coil kullanıyorum konfor ve yol performansı mukemmel yayın yapısı geregi eibach bile olsa coille göre sert bence marka coillere yönelmelisin.
Mutlaka coil daha başarılıdır.Fakat hem doların uçması hemde normalde yüksek olan fiyatları şuan için bana yüksek gelebilir.Bu yüzden üzerinde bulunan eibach yaylarla en başarılı ve konforlu (çukurlardan geçerken bu düşüşleri emmesi silip geçmesi )kombinasyonu yapmak istiyorum.Monroe reflex serisi sanırım normal monroelara göre az daha sert ve daha başarılıymış.Milleride yaya göre ayarlatsam şuanki halinden fark olmaz mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)