(Konu Özgün'den izinlidir.)
Öncelikle herkese merhaba.
Kısaca hayatımdan bahsetmek gerekirse Bilgisayar mühendisiyim ve EvliyimHayatımı spora adadım diyebilirim. Yediklerimden uyuduğum uyandığım saate kadar herşeyim hesaplıdır. Ankara'da beni tanıyan arkadaşlar kısmen bilirler.
Gelelim konuya, 1 yılı aşkın süredir kendi fıstık ezmemi kendim üretiyorum. Oranlarını yağ miktarını protein oranlarını deneme yanılma yöntemi ile kendime göre en mükemmel hale getirdim. Uzunca bir süredir de eşe dosta tattırıyorum. Gelen çok olumlu tepkiler üzerine neden satışa sunmayım bir marka olmayım diye fikir düştü aklıma. Bu fikrimi kısa sürede gerçekleştireceğim inşallah. Şİrket ve marka işlemlerine yakın zamanda başlıyorum. Ama öncesinde son kamuoyu araştırması niyetine gelen siparişlere göre satışa başladım.
İlk etapta amacım para kazanmak değil. Malzemeleri tek tek alıyorum ve maliyetim çok yüksek. maliyetin birazcık üzerine satışa başladım. 2 günde 15 tane sipariş geldi ve tadanlar bir daha alacaklarını ilettiler. Bunun üzerine biraz daha büyük bir yerde yani bizim forum gibi bir yerde de denemem gerektiğini düşündüm.
Yoğun spor yapan, fıstık ezmesine bayılan arkadaşlar, piyasada olan markaların besin değerleri ve fiyatı ile benimkini karşılaştırmanızı ve bir kerede olsa denemenizi rica ediyorum. Ben ürüne güveniyorum ve bir daha isteyeceğinize inanıyorum.
şu anda 370-400 gr'lık kavanozlarda 25 tl'ye satışa başladım. Rakipleri Meridian gibi markalardır ve SİZDEN RİCAM FİYATLARINI ARAŞTIRMANIZ.
40 TL CİVARLARINA SATILMAKTADIR.
İçeriğe gelecek olursak
100gr'da 31 gr protein, 42 gr yağ ve 18grkarbonhidratı var.
1 porsiyonda (2 yemek kaşığı 32 gr)10 gr protein, 14gr yağ ve 6 gr karbonhidrat.
Yağ olarak sadece fıstığın kendi yağı, ceviz, fındık ve keten tohumu yağı içeriyor. KESİNLİKLE ŞEKERSİZ. Lifli bitkisel tatlandırıcılar içeriyor. Protein olarak ise İZOLE PROTEİN içermektedir. Tüm malzemelerin tek tek ne kadar pahalı olduklarını farketmişsinizdir.
Sağlıklı yağlar doğru oranda doğru zamanlarda tüketildiğinde asla kilo aldırmaz. Tam tersi metabolizmanızı hızlandırır, sindirim sisteminizi düzenler kas kaybını engeller ve yapımını hızlandırır.
Böyle bir yola çıkıyorum ve desteklerinizi rica ediyorum. Kimler denemek ister ve fikir sunar acaba? Konunun amacı hem sipariş etmek isteyenlere ürünü tanıtmak hemde fikirlerini rica etmektir.
Telefonum 532 158 65 99 Whatsapp'tan, mesaj yada telefon ile iletişime geçebilrsiniz. Ürünleri sipariş üzerine taze yapıp ertesi gününde gönderiyorum. 4 tane alınırsada kargo benden oluyor şimdilik ilk promosyonum budur
![]()