Biraz önce merterde metrobüs kazası olmuş arkadaşlarımdan duydum umarım aramızdan birine birşey olmamıştır ve kazada yaralanan herkese geçmiş olsun zaman geçtikce resimler eklenecektir.Bilgisi olan arkadaşlar ekleyebilirler.
Biraz önce merterde metrobüs kazası olmuş arkadaşlarımdan duydum umarım aramızdan birine birşey olmamıştır ve kazada yaralanan herkese geçmiş olsun zaman geçtikce resimler eklenecektir.Bilgisi olan arkadaşlar ekleyebilirler.
Bir kisi ölmus videosu var twitterda
Nasıl olmuş böyle bir kaza
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
arkadaş sana özel yol tahsis edilmiş o yoldan git işte kendini kötü hissediyosan çek dur insanların ölüm sebebi olmaz yani dümdüz yolda gidiyosun o kadar para alıyosunuz bide
Kör olsam o yolu tuttururum böyle birşey yok ya gerçekten bu ülkede şansa yaşıyoruz.
hurriyet.com da yazıyor ölünün olmadığı
E-5 Karayolu'nun Merter kesiminde, kontrolden çıkan bir metrobüs, bariyerleri parçalayarak yola çıktı. Metrobüsün çarptığı minibüsteki 1 kişi ile metrobüs sürücüsü yaralandı.
Kaza geceyarısı meydana geldi. Topkapı'dan Avcılar yönüne giden metrobüs, kontrolden çıkarak bariyerleri parçaladı ve E-5 Karayolu'na çıktı. Metrobüs, bu sırada yolda seyir halinde olan bir minibüsle çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Araç içinde sıkışan ve durumunun ağır olduğu belirtilen minibüs sürücüsünün kurtarılması için itfaiye ekibi çalışmalarını sürdürüyor.
E-5 KAPANDI
Kaza nedeniyle E-5 Karayolu'nun Edirne yönü trafiğe kapandı. Yolda uzun araç kuyruğu oluştu.
![]()
1881 - 193∞
Şöför gene uyuya kalmıştır ben olanları tahmin ediyorum
Hakkatten şu metrobüs kazalarına bitürlü anlam veremiyorum.. Şerit belli, yol belli, sıkıştıran yok bisey yok ee nedir bunun nedeni ?
Kaza yerindeydim. Ölü yok, yalnız metrobüs şoförü ve diğer şoför ağır yaralı. Diğer aracın sürücüsü sıkışmıştı zaten uğraştılar baya çıkarmak için. Kimisi metrobüs yoldan çıkmış diyor, kimisi diğer araç metrobüs yoluna girmiş diyor. Çok kötüydü gerçekten. Allah yardımcıları olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)