Macera ve heyecan dolu 1 gün!
Yönetmen&Görüntü Yönetmeni : Buðra Akpýnar
Helicam Operatörü : Doða Yeter
Kurgu : Can Sandel Atasoy
Facebook üzerinden izlemek için; SsangYong Adventure - SsangYong Türkiye - ÅžahsuvaroÄŸlu | Facebook
Macera ve heyecan dolu 1 gün!
Yönetmen&Görüntü Yönetmeni : Buðra Akpýnar
Helicam Operatörü : Doða Yeter
Kurgu : Can Sandel Atasoy
Facebook üzerinden izlemek için; SsangYong Adventure - SsangYong Türkiye - ÅžahsuvaroÄŸlu | Facebook
güzel etkinlik olmuþ tebrik etmek lazým þahsuvaroðlunu.. bu tip suv satan distiribütörlerin dünyanýn her yerinde bu tip ortak firmalarla yada tek baþlarýna aktiviteleri oluyor en basiti camel trophy mercedesin driving eventslarý var offroad olarak v.b .. diðerlerinede örnek olur inþallah bu tip þeyler..
hem ürünlerini tanýtýyorlar hem kullanýcý kesimlerine müþteri deðilde bir aile sýcaklýðý hissetiriyorlar buda marka güveni demek.. bence baþarýlý olmuþ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malý Züðürdün çenesini yorarmýþ.. (ZZ Rules)
niye inanmasý zor olsunki mercedes motoru mercedes transmisyon sistemi mercedes yürüyeni var.. kötü olsa þaþardým![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bilen biliyor zaten kaputu açsan kocaman mercedes armasý var motorun üstünde..
Elinize saðlýk.
Hazýr Ssang Yong'dan bahsetmiþken çok samimi bir arkadaþýmda Korando Sports var.
Ben böyle bir pick up a daha önce bindiðimi hatýrlamýyorum.
Alt takýmý, konforu, yol tutuþu aracýn verdiði tokluk hissi çoðu Alman binek araçlarýnda bile yok.
aynen öyle.
evet, doðru tahminler. baya takip ediyorsunuz anladýðým kadarýyla =) zaten SsangYong'un müþterisi de genelde bilgili, bilerek alýyorlar.
gelecek araç bu;
hadi bir güzelliðim olsun; lansman fiyatýyla ilk ay satýlacak ve hakikaten çok acaip bir fiyata satýlacak (bir hayli ucuz) sonra 2 kat zam gelecek. yani paranýz varsa ve araç alacaksanýz biraz bekleyin derim, çünkü fiyatý hakikaten komik olacak.
bende Korando'lara bayýldým. hem çok sportif hemde deli gidiyor =)
SsangYong'larýn pick up larnýn bildiðim kadarý ile diðer pick uplardan ayýran en büyük etkeni makas sistemi yok yani yürüyeni normal binek araç yürüyeni bunun en büyük avantajý konfor yol tutuþ en kötü yaný ise ticari de bozuk yol dað bayýr v.b de kullanýrken dikkat edilmesi gerektiði.. tabi ne kadar doðru bilmiyorum..
Etkinlik enfes olmuþ müthiþ aktiviteler var icinde. Özellikle de off road. Video da gayet baþarýlý sonuna kadar izledim
Video neden rexton odaklý olmuþ.mesala ben korando Sports almak üzereyim yadýrgadým. Firma rextona yüklenmiþ. Etkinlikte ssangyong dan ziyade ssangyong rexton tanýtýmý olmuþ.
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)