Arkadaşlar aracın koltukları harici dikişli deri yaptığımız bazi trimler var(kokpitin tamamı , vites konsolu , kapı içi üstleri , tavan direği , koltuklar ve kapı ortaları , kemer direği direksiyon göbeği ve simiti)
Bu zamana kadar hep iç mekandaydılar , araca takılmadılar.Fakat bu hafta hepsi içeriye yerleşti.
http://www.techturkey.com/forum/car-...ml#post7670146
Üzerlerinde sanayinin toz toprağı harici önemli bir kir leke yok.Temizlik adına bir nemli beze bakar.Keza koltuklarda o şekilde temiz.
Fakat benim derdim güneşten dolayı yaşanacak gerilmeler.Kritik parçalar suni deri yapıldı.(Kokpitin ,üzeri , koltuklar , tavan direği)Ama hakiki deri yapılan yerlerde zamanla güneş sebebiyle oluşabilecek gerilmeleri önlemek için ne tür bi malzeme kullanabilirim?Ofisimin kapalı garajı var , genelde orada duracak ama illaki kullanılacak , güneş görecek bu araç.
Kimi yerde deri bakım ürünleri kullanın diyorlar , kimi yerde arko nun vs. nemlendirici kremlerini , kimi badem yağı diyor , kimi nemli bezle silin bişey yapmayın diyor , hatta hiç anlam veremesemde portakal kabuğu falan sürün diyen bile variçlerinden en çok kafama yatan nemli bezle temizlik ve kurulama sonrası çok az cilt kremi ama bi bilene sormadan yapmayayım dedim.Ne tavsiye edersiniz?