User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: deri koruma

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

deri koruma

Arkadaşlar aracın koltukları harici dikişli deri yaptığımız bazi trimler var(kokpitin tamamı , vites konsolu , kapı içi üstleri , tavan direği , koltuklar ve kapı ortaları , kemer direği direksiyon göbeği ve simiti)
    Bu zamana kadar hep iç mekandaydılar , araca takılmadılar.Fakat bu hafta hepsi içeriye yerleşti.
    http://www.techturkey.com/forum/car-...ml#post7670146

Üzerlerinde sanayinin toz toprağı harici önemli bir kir leke yok.Temizlik adına bir nemli beze bakar.Keza koltuklarda o şekilde temiz.
    Fakat benim derdim güneşten dolayı yaşanacak gerilmeler.Kritik parçalar suni deri yapıldı.(Kokpitin ,üzeri , koltuklar , tavan direği)Ama hakiki deri yapılan yerlerde zamanla güneş sebebiyle oluşabilecek gerilmeleri önlemek için ne tür bi malzeme kullanabilirim?Ofisimin kapalı garajı var , genelde orada duracak ama illaki kullanılacak , güneş görecek bu araç.

Kimi yerde deri bakım ürünleri kullanın diyorlar , kimi yerde arko nun vs. nemlendirici kremlerini , kimi badem yağı diyor , kimi nemli bezle silin bişey yapmayın diyor , hatta hiç anlam veremesemde portakal kabuğu falan sürün diyen bile var içlerinden en çok kafama yatan nemli bezle temizlik ve kurulama sonrası çok az cilt kremi ama bi bilene sormadan yapmayayım dedim.Ne tavsiye edersiniz?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Gliptone'un deri bakım / temizlik / besleme ürünlerini kullanmanız yeterli olacaktır belirli aralıklarla.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok fazla deri bakim urunu kullandim. Gliptone dan iyisi denk gelmedi. Kesinlikle gliptone. Cleaner ile temizleyip conditionerini surdukten sonrs derinin aldigi ipeksi hale inanamayacaksiniz

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben koltukları vinet le temizledikten sonra arko el kremi yediriyorum,fazlasını bezle alıyorum.Bir gün koltuklara oturmadan bekletince ertesi gün yumuşacık bir deri elde ediyorum.Şu ana kadar en iyi yumuşaklığı el kreminden aldım.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün bauhausa gittim.Gliptone bulamadım.Turtle wax vardı ama clean-conditioner dı.Benim temizlik sorunum olmadığı için hem temizleme hem korumayı aynı malzemede sağlıklı bulmadım.Temizlemek için illaki kimyasal içerecek çünkü.Nemli bezle sağlam bi temizlik sonrası şu arko nem olayını deniycem yarın vakit olursa.Koltuklarla bi derdim yok , onlar suni.Koruma çabam kapı içi üstleri , vites konsolu ve kokpit.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün bauhausa gittim.Gliptone bulamadım.Turtle wax vardı ama clean-conditioner dı.Benim temizlik sorunum olmadığı için hem temizleme hem korumayı aynı malzemede sağlıklı bulmadım.Temizlemek için illaki kimyasal içerecek çünkü.Nemli bezle sağlam bi temizlik sonrası şu arko nem olayını deniycem yarın vakit olursa.Koltuklarla bi derdim yok , onlar suni.Koruma çabam kapı içi üstleri , vites konsolu ve kokpit.
    Deri için temizlik ve bakım ürünlerinin ayrı olması taraftarıyım; bir hevesle aldığım meguiars'ın temizlik ve bakım ikisi bir arada ürünü deriyi yumuşatmak yerine utanmasa sertleştirecek kıvama getirmişti.
    Nano teknolojik ürünlerden kullanmak istemezsen, tavsiyem chemical guys pH dengeli temizlik ürünü ile e vitamini içerdiğini belirttiği bakım kremidir.

Chemical guys'ın fiyatlarıda bedavadan hallice kıvamda.
    http://www.chemicalguysturkiye.com/d...ci-473-ml.html
    http://www.chemicalguysturkiye.com/d...tu-473-ml.html

(Bende stok mu yapsam ne halt etsem )

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç önerim olabilir bu konuda,

Swissvax Leather Milk, Gyeon LeatherCoat (Nano Tek.) ve Gliptone Bunlar aracınızda kullanabileceğiniz en iyi deri bakım ürünlerinden bir kaçı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gliptone öneririm. ebay de kovalayabilirsiniz. cleaner ve conditioner set halinde almakta fayda var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler