İlk delsol tecrübem kardeşimin aracında oldu çok keyifli ve kendine has bi havası olduğu için bu araçtan almalıyım dedim sonra uzun arayışlardan sonra izmir'den daha önce satılığa çıkan ve sonradan kaybolan kırmızı bir delsol vardı azimle sıçan duvarı deler hesabı deyip sahibini bulduk ikna ettik ve aldım ... Bakımsızdı eksikleri vardı vs biraz olsun aracımı toplamaya başlamışken kardeşim arkadaşım aracına talip abi ne dersin derken Berkin kardeşim daha 1000 km yapmadan geldi aldı gitti aracımı helal hoş olsun güle güle kullansın ... Sonra typer filan almayı düşünürken kendimi ev sahibi olarak buldum kardeşim Berkin'in parası uğurlu geldi ve bir ev sahibi oldum Allah'ıma çok şükür bana bu günleri gösterdi Rabbim kirada oturan herkese ev sahibi olmayı nasip etsin... Gel zaman git zaman accord mu prelude mu vs derken rosso lakaplı delsolde takibimdeydi neden mi ? çünkü daha kullanamadan elimden almışlardı delsolumü ...
Neyse çok konuştum daha fazla sıkıcı olmak istemem biranda deli cesareti gösterip kendimi izmir'de aracın yanında buldum satan arkadaşta baya yardımcı oldu elimizi boş göndermedi ona da burdan hakkını helal etmesini istiyor ve tşklerimi sunuyorum
Araçtaki bazı ekstralarımız ;
81.5 mm 11.2 cr piston,
forged kollar ,
acl ana kol yataklar,
cometic ince conta,
İtr yağ ve su pompası
Aliminyum radyatör, mishimoto termostat ve müşür
silikon hortum seti ve aem dryflow cai
Güçlendirilmiş motor kulakları
iç kısım komple alcantra kaplama,
recaro koltuklarımız
Mugen pedal seti