arabamda timing 51 lik düz boru kapalı kutu filtre war superchips marka çip takmayı planlıyorum alabileceğim güç vericeğim paraya değermi ??
![]()
![]()
arabamda timing 51 lik düz boru kapalı kutu filtre war superchips marka çip takmayı planlıyorum alabileceğim güç vericeğim paraya değermi ??
![]()
![]()
hojjgeldin kardeş. ama arkadaşların dediği gibi bi tanıtsan kendini iyi olurdu. aracın güzel duruyor. kazasız belasız kullanman dileği ile.
hayır kesinlikle değmez o yüzden sat sen o arabayı banaa![]()
maşallah çok cici duruyor geçenlerde sanki okmeydanı ssk karşısında gördüm bu aracı![]()
bende aracımı senin listende belirttiğin işlemlerle kullanıyorum gayet verimli
zaten en az yapılması gerekenler diye düşünüyorumkazasız belasız.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
heh ibrahim abiden çip olayını çözebilirsin ben onun yaptığı arabalarla denedim baya başarılıydı istersen araban bitince denerizde senle arabanı görmen için videosuz filan test amaçlı....
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
arabamda timing 51 lik düz boru kapalı kutu filtre war superchips marka çip takmayı planlıyorum alabileceğim güç vericeğim paraya değermi ?? die yazılmış....
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)