User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: sea car detailing uygulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sea car detailing uygulamaları

Ãöncelikle herkese merhaba kýsaca kendimden bahsetmek gerekirse 15 yýlý aþkýn süredir detailiýng iþinine gönül vermiþ biri olarak çeþitli firmalarda görev aldým *********** gibi firmalarda kendimi geliþtirdim fakat bu tür yerlerde genelde standart uygulama yapýldýðý için detailing iþini daha profesyonel seviyelere taþýmak istedim özellikle 2000 yýlýndan sonra deðiþen araç boyalarý nano teknolojik ürünleride beraberýnde getýrdi bende bu alýþa gelmiþ standart uygulamalarýn dýþýna çýkýp her aracýn boyasýna rengine ve aracýn durumuna göre farklý nano teknolojik ürünlerle demo çaýlsmalarý yaparak bu iþi býraz daha üst seviyelere çýkardým ve araç sahiplerine daha kalýtelý hizmet vermeye basladým. forumda paylastýðým resimleri ve uygulamalarý kaldýrýp tek býr baslýk altýnda paylasmaya karar verdým ve böylece gereksýz daðýnýklýðý ve zaman kaybýný önlemiþ oldum amacým sizlere daha kalýtelý býr hizmet sunmak umarým bu bilgiler faydalý olacaktýr þimdiden herkese tesekürler iiþyerimde verdiðim hizmetler 0539 205 1490

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG] CİTROEN C3 DETAYLI İÇ [IMG][/IMG][IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fotoğraflar gözükmüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resimleri yukleyemedim bu konularda tecru
    bem yok en kisa surede halledicem resi
    mleri upload ettim oldu fakat resimlerin uzerine tiklayinca upload ettigim site aciliyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım oldu biraz uğrastırdı ama sonunda hallettım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese Merhabalar ... Bu gün dükkanımıza aracındaki ağır kokulardan şikayetçi olan bir müşterimiz geldi.Araç sahibi Bursa'da ikamet ediyor. İstanbul'a misafir olarak gelmiş ve bir vesileyle araç yıkatmaya geldiğinde bize durumu anlatır. Kurban bayramında aracın içerisine poşetli şekilde etleri yerleştiriyor ve bu poşetlerden ikisini araç içerisinde unutuyor. Daha sonra poşetten sızan et suyu ve kan aracın içerisinde çok kötü ve ağır kokular bırakıyor. Araç sahibi Bursa'da aracını hem servise götürüyor hemde iki kez detaylı temizlik ve kuaför yaptırıyor. Ancak araç sahibi bu kokulardan kurtulamıyor. Araç içerisindeki et ve süt ürünlerinin neden olduğu kokulardan yüzeysel bir temizlikle kurtulamazsınız . Şimdi bu araca yaptığımız uygulamaları aşağıda sıralıyoruz

1- Aracın koltuklarını söktük ve üzerindeki kumaş döşemeyi özenli bir şekilde çıkardım
    2- Kendi hazırladığım özel koku giderici solüsyon ile koltuk döşemelerine uygulama yaptım.
    3- Döşemenin altında bulunan koltuk süngerlerine de aynı uygulamayı yaptım.( Bu işlemleri 2 saat aralıklarla tekrar tekrar uyguladım
    4-tüm bunlar uygulandıktan sonra kuruması için beklemeye alındı ve yine kendi hazırlamıs olduğum solüsyon ile aracın içerisi komple koku giderici ürün ile koku ve bakterılerden arındırıldı işlem toplamda 8 saat sürdü sonuç mükemmel müsterımız aracını mutlu bir şekilde aldı ve çok memnun olduğunu belirterek herkese bizi tavsiye edeceğini ifade etti.bizde bir müşterimizi daha mutlu bir şekilde uğurlamanın mutluluğunu yasıyoruz aracında et süt ve ürünleri sigara kokusu vs bu tür kokulardan şikayeçi olanlar var ise bize buradan ulasabilirler adres çınar mah. atatürk cad. no 34/a küçükyalı maltepe ist.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    facebook adresiniz hatalı en üstte başarılı uygulamalarınız bol kazançlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler hemen düzeltiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler