Merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum, aracımı sizlerle paylaşmak istedim. Üzerinde 3.5cm spor yay ve m performance difuzor mevcut. Jant konusunda önerilerinizi bekliyorum jantlarda değişiklik yapacağım. Nacizane resimler;
![]()
Merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum, aracımı sizlerle paylaşmak istedim. Üzerinde 3.5cm spor yay ve m performance difuzor mevcut. Jant konusunda önerilerinizi bekliyorum jantlarda değişiklik yapacağım. Nacizane resimler;
![]()
Maşallah aracınız çok güzelmiş.Jant tercihinizi orjinalden yana kullanırsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.
M performans fren kitiyle beraber m performans jantları yakışacaktır benim tavsiyem bu yönde
https://www.google.com.tr/search?q=e...10%3B550%3B411
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bu jantta aklımdaydı. Dediğiniz gibi performans fren kitiyle beraber çok güzel durabilir. başka opsiyonlar da arıyorum ***** kısıtlı jant olayı bu kasada![]()
Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın inşallah![]()
Çok güzel duruyor 3.20d hemde cabrio can resmen Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah , kazasız belasız sürüşler.Jantları değiştirmenize gerek yok bence.Fotolar açılmadan jant değişikliği yazısını okuduğum anda bunları tavsiye edecektim o dereceŞu hali çok iyi.İyi günlerde kullanın..
maşallah, keşke benim olsa
iyi günlerde güle güle kullanın ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. evet yayın markası eibach
Güneşli yaz günlerinin en gözde arabası ;-) güzel günlerde kullanmanız dileği ile...
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
Bana gore e9x lere en cok yakisan jantlarin basinda style 95 ve style 313 ( oem 335is janti ) geliyor. Tr de takip ettigim kadariyla takan hic yok.. Kendi aracimda style 95 var fikir olsun diye inceleyebilirsin .
http://www.techturkey.com/forum/otom...yah-beyaz.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)