User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Ttnet'in Kendinden Bi Haber Olması

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Ttnet'in Kendinden Bi Haber Olması

Son bir kaç gündür, internet tarayıcımın sık kullanılanlar menüsündeki bazı adreslere tıkladığımda (her adreste değil) aşağıdaki uyarı metni ekranı kaplıyor ve ben o siteye erişemiyorum, ancak google üzerinden yazıp erişebiliyorum...

Bu durumu 444 0 375 numaraları müşteri hizmetleri hattına sorduğumda verdikleri cevap beni hem güldürdü, hem de iyice sinirlendirdi...

"Beyefendi, o uyarı bilgisayarınızda virüs olduğundan dolayı çıkmakta TTnet ile hiç bir şekilde bağlantısı yoktur"

Peki o zaman durum daha vahim değil mi? Adamlar sizin adınıza virüs uyarısı yapıyor ve sizin bu uyarıdan habereniz mi yok? dedim...

Sessizlikten sonra; yine başa dönüyoruz ve sizin sisteminizde virüs var diyor... İki gün öncesine kadar bir şey yoktu diyorum, "bulaşmıştır" diyor.

Son bir kez daha soruyorum dedim, bu uyarı sizinle ilgili mi, değil mi? Hayır bizimle ilgili değil dedi... Bende her platformda sizi reklam ederim dedim, yine sessizlik...

Ben bu kuruma aylık 110 lira fatura ödüyorum ve kendin bi haber görevlilerle muhatap oluyorum... Yazık...

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aydındayım. bizim site olarak kullandığımız fiber internette de geçen haftalarda bir süre bu durumu yaşadık. Bir ara da antivirüs güvenlik programı indirilmesi için aynı sayfayı çıkarıyordu. Zoraki reklam, saçma ve bir o kadarda gereksiz yapılan bir iş

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni sözleşme yapıyorum, bir hafta sonra sözleşmeniz bitti yenileyim diye defalarca arıyorlar, komikler
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ttnetin belasini versin.Yillardir agzima etti en sonundada kapak atti gitti. 6 ay once aradim kesin internetimi superonline a gectim.dedim .Tamam efendim dediler( sozlesme bitti). 6 ay sonrada odenmemis faturalariniz var dediler 300 lira caktilar.alayi haysiyetsiz

superonline a gecin rahat edin veya duzgun calisan baska bir kuruma devlete uzak olsun yeter.

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyanıklar biz böyle bir reklam veya duyuru yapıyoruz demiyorlar da; sizden kaynaklıdır, virüs bulaşmıştır diye bik bik yapıyorlar... Ben bilmiyor muyum bilgisayarıma neyin hangi şekilde bulaştığını...

Ya kendilerine attığım fırça etkili oldu, ya da "Görüşmelerimiz kayıt altına alınmaktadır" klişesi işe yaradı... Durum kendiliğinden düzeldi, olması gereken de buydu zaten...

Bu durumu kendileri çok iyi biliyorlar ama salak ayağına yatmaları beni delirtti...

Taahhüdün bitmesine 15 gün kaldı ben yapacağımı biliyorum ama 2 yıldır iyi sömürdüler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler