User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: eibach pro kit volvo s60 t5

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eibach pro kit volvo s60 t5

bügün aracıma eibach pro kit 30mm liik yay seti taktım araca takamadan önce ölçmüştüm.Önler 2 cm inmiş ama arkalar aynı halen 71 cm ölçmüştüm yerden çamurluk arası,yaylardan sonrada yine 71 cm ama şöylede bir ilğinçlik varki yaylar takılırken orijinalle eibachleri karşilaştırdıgımda eibach ler daha kısaydı yardımlarınızı bekliyorum

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yay boyuna göre düşme işi karışık biraz misal arada 3 cm fark olsa bile 3 cm düşmeyebilio orjinal yay yumuşaktır daha çok esner kısa olan spor yay serttir çok esnemez gibi

ama hiç değişmemesi ilginç olmuş aynı zemindemi ölçtünüz ikisinide keşke jant çamurluk arası ölçsydiniz orası daha net oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yay boyuna göre düşme işi karışık biraz misal arada 3 cm fark olsa bile 3 cm düşmeyebilio orjinal yay yumuşaktır daha çok esner kısa olan spor yay serttir çok esnemez gibi

ama hiç değişmemesi ilginç olmuş aynı zemindemi ölçtünüz ikisinide keşke jant çamurluk arası ölçsydiniz orası daha net oluyor
    işin garibi aynı zeminde ölçtüm eibach in sitesinde hatta yumusak yay olarak gecyor aldıgım yay anlamadım walla amörtisörden 3 mm kısalttırsam ne olurki arka tarafı yol tutuşunda dengesizlik olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi araba 3 cm düşse 3 cm mil kısaltmak mantıklı olurda düşmemiş ki gerçi bugün mü taktın abi yayları belki bikaç güne kendine gelir bide mesela yaylar takıldığı yere indiği gibi ölçtüysen el freni falan çekikse o yüzden öyle olmuş olabilir en iyisi biraz yol yapıp öyle tekrar bakmak hala dğeişilk yoksa pres

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi araba 3 cm düşse 3 cm mil kısaltmak mantıklı olurda düşmemiş ki gerçi bugün mü taktın abi yayları belki bikaç güne kendine gelir bide mesela yaylar takıldığı yere indiği gibi ölçtüysen el freni falan çekikse o yüzden öyle olmuş olabilir en iyisi biraz yol yapıp öyle tekrar bakmak hala dğeişilk yoksa pres
    bugun takıldı onler 3 cm dustu ortalama ama akalar aynı birde karsılastırdım orıjınal yayla eicbah i takılmadan anlayamadım walla eicbachler daha kısaydı bugun takıldı hatta takıldıktan sonra 230 km cıvarı 5 km gıttım dıreksıyon tepkım baya ıyı olmus eskıden salantı vardı sag sol yaparken o kesilmis ilğinç geldi öyle kendi kendine düşermi orijinalinin arkası çok yüksek bu aracın ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demekki biyerde bi gevşeklik varmış yada bilya falan ses yapıyodu sök tak yapılırken arada kaynadı kesti biraz daha yol yapta abi yine düşmezse preslersin düşersede rot ayarı yaptırmayı unutma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demekki biyerde bi gevşeklik varmış yada bilya falan ses yapıyodu sök tak yapılırken arada kaynadı kesti biraz daha yol yapta abi yine düşmezse preslersin düşersede rot ayarı yaptırmayı unutma
    rot ayarımı bıle yaptım hem denedım tıtreme varmı dıye bakalım bır kac gun kullanayım aracıda ne olcak durum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler