Arkadaşlar maximum 50.000 TL'ye kadar dizel hangi aracı önerirsiniz. Araçdan istediğimiz 2 özellik var. Birisi 0 km olması, diğer cruise control olması yada takılabilmesi.
Arkadaşlar maximum 50.000 TL'ye kadar dizel hangi aracı önerirsiniz. Araçdan istediğimiz 2 özellik var. Birisi 0 km olması, diğer cruise control olması yada takılabilmesi.
Hyundai i20. Bayide inceledim B segmentinde kapıları daha tok kapanan araba görmedim. Malzeme kaliteside fena değil sınıfına göre, hemde yerli üretim.
@erhanarici bir bak bakalim 0 arac fiyatlarina.. cok zor olmasa gerek..
Yeni duster alınabilirmi acaba?
Clio 4 alinir... Efendi efendi güzel güzel binilir. Satarken de pisman etmez..
capturlara ındırım geliyor arkadaslar 7000 tl ye varan ındırımler olucak sadece 2 gun 12 ve 14 aralıkta ısteyen alsın![]()
doğuştan araba manyağı
clio 4 1.5 dci joy 75 bg alev kırmızısı + sis farları ve fasılalı silecekler + tam boy stepne. sıfırını 47.000 TL'ye veriyoruz 2 günde teslim. düşünürseniz seve seve yardımcı olabilirim. Donanım: ABS,AFU,ESP 4 Airbag,Yol Bilgisayarı,Cruise Control...
Duster hız sabitleyici olanları Laurate paketlerde var o bile 55.555 TL liste fiyatı var ki 1000 tl'ye yakında cruise control opsiyonlusu birde bulabilirseniz şu zamanda stokda araç yok.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
uzun yolda 3.2 lt fabrika tüketim verisi olan araçtır. 3 ayda bir fullenir dünya gezilir günceli![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
kia bayisinde çalışıyorum size kia rio hb fancy paketli aracı öneririm.özellikleri gayet iyi fiyatı 49.500
dun bayı de yenı ı20 ye baktım super bı arac arabada style paket olmasına gore hersey mevcut 50 bın e hem dızel hemde panaromık cam tavanlısını alabılırınsınız cakıl grısı rengı gayet guzel
merhaba elimizde bir adet 208 1,4 hdi active paket dizel otomatik araç var 49,900 tl vericez aracın normal fiyatı 55,000 tl
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
araçta f1,fonksiyonel direksiyon. hız sabitleme,kol dayama katlanır aynalar led gündüz farları v.s mevcut.
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)