User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Topraklama ÖlÇÜm ve raporlama

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Topraklama ÖlÇÜm ve raporlama

arkadaslar ***** yenı yasalara göre iş sağlığı güvenliği yapan bır fırmayla 2 3 4 kısının uzerınde calısanı olan fırmalar İSG fırması ile çalışması gerekir.

şimdi benım sıkıntım şu iş sağlığı güvenliği yasalarınca yaptığımız iş nedeniyle tehlikeli sınıfta bulunuyoruz. bu sınıfta olduğumuz için bizim topraklama ölçümü ve raporlaması yaptırmamız gerekiyo. ben bır iki fırmayla görüştüm fakat ıkısıde avrupa yakasında ***** sitemizde bir sürü arkadaşımız değişik türlerde işler yapmakda. acaba anadolu yakasında elektırik muhendisliği proje işi yapan ve en gec cuma gününe kadar topraklama ölçümü yapabilcek arakadaşımız varmıdır ?

yerımız üsküdar / harem de

maıl adresim : ozguakcan@ayberkkimya.com.tr
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam Bu iş için Elektrik mühendisleri odasına başvurdunuz mu?Bizim şirkette de yapılır ordan gelip yaparlar bilginiz olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam Bu iş için Elektrik mühendisleri odasına başvurdunuz mu?Bizim şirkette de yapılır ordan gelip yaparlar bilginiz olsun
    bizim iş güvenliği uzmanının yönlerdiği iki firma ile görüştüm sadece raporlama işi oldugu için teklif atarken sertıfıkaları vs yollamıslar o yuzden elektırık mühendisleri odasına basvurmadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odadan yaptırabilirsiniz ama odalar biraz yavaş davranıyor bu konuda

söz açılmışke forum ahalisine duyuralım işyeriniz var ve iş güvenliği sözleşmesi yapmamışsanız yılbasına kadar yaptığınız taktirde 12x15bin lik cezadan sıyırıyosunuz
    Romeo <3 Giulietta

ersandeniz
    Misafir
    Bir de isi yaptirdiginiz kisi kagit ustunde yapmasin, gelen mufettisi kandirirsiniz ama makineniz ve calisaniniz risk altinda kalir..

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş güvenliği şirketimiz var eğer yardımcı olabilirse sorayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sanctuary35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    odadan yaptırabilirsiniz ama odalar biraz yavaş davranıyor bu konuda

söz açılmışke forum ahalisine duyuralım işyeriniz var ve iş güvenliği sözleşmesi yapmamışsanız yılbasına kadar yaptığınız taktirde 12x15bin lik cezadan sıyırıyosunuz
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş güvenliği şirketimiz var eğer yardımcı olabilirse sorayım
    iş güvenliği şirketiyle anlaşmamız var teşekkür ederim onlarda yönlendirme yapıyolar ılgın ıcın tesekkur ederım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    foruma kayıtlı bı arkadaşımız bu iş ile uğraşıyormus inşallah yardımcı olucak bana

iş guvenliği açısından baya sıkı denetımler var arkadaslar hiç tahmin edilmicek yerlerdeki (çıkmaz sokakta bile olsa) iş yerlerıne kontrole gıdıyolar ve cezaları basıyolar

hiç afları yok yaptırmayan arkadaslar bir an önce iş güvenliği şirketlerıyle anlaşmalarını yapsınlar

ben Adanur Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleriyle çalışıyorum gayet ilgili ve bilgililer ihtiyacı olan var ise yönlendirme yapabilirim istanbul ilinde

ersandeniz
    Misafir
    Bazen İSG uzmanlarının gözünden(özellikle bazı OSGB'lerin çok iş yükü verdiği uzmanların) kaçabiliyor bazı durumlar, uzmanınızın işyerinize daha sık gelmesi için baskı yapın, hazırladığı evrakları da mümkün olduğunca gözden geçirin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maksımum ıkı haftada bır ben cagırıyorum sagolsun kırmayıp gelıyo yemegınıde yemeden gondermıyorum aramız baya sıkı whats upp fılan

her bılgı verdıgınde yazdıgı defterı okuyorum hemen arkasından dogumu yazmıs dıye bızım ömer bey baya ılgılı konusunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen İSG uzmanlarının gözünden(özellikle bazı OSGB'lerin çok iş yükü verdiği uzmanların) kaçabiliyor bazı durumlar, uzmanınızın işyerinize daha sık gelmesi için baskı yapın, hazırladığı evrakları da mümkün olduğunca gözden geçirin
    taslak yeni sürelerle geçicekmi sizce
    Romeo <3 Giulietta

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı sanctuary35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taslak yeni sürelerle geçicekmi sizce
    Meclise gönderilen taslakta süreler yok, zaten biliyorsunuz yönetmelikte düzenleniyor süreler. Yönetmelik düzenlemek daha kolay iş, ama süreç bizim dışımızda işliyor, İSG genel müdürlüğü düzenliyor mevzuatı, sürelerin çok yetersiz olduğunda hemfikirim..Temennim düzenlenmesi yönünde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler