Bana bu laguna nin tamponunda gordugunuz KARLIK gerekiyor. ABim turkiye de vede, nerden alicak bunu? cikmaci lar nerede? kac para? ciziksiz falam olmasi gerek, yani durumu iyi olmasi gerek.
Yardimci olursaniz sevinirim.
Bana bu laguna nin tamponunda gordugunuz KARLIK gerekiyor. ABim turkiye de vede, nerden alicak bunu? cikmaci lar nerede? kac para? ciziksiz falam olmasi gerek, yani durumu iyi olmasi gerek.
Yardimci olursaniz sevinirim.
Bu orjinal parça deilmi yaw. çıkmacılarda olmadı serviste rahat bulunur.
Minikslere danışmak en dogrusu olacaktr![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Servis 190 ytl istiyormushC.E.M Nickli Üyeden Alıntı
![]()
O aptal parça focusdada başa bela daha doğrusu her arabada başa bela.Kısacası sana kolay gelsin dostum![]()
70 milyona maslakta sanayii de fiberciler yapıyo 206larada 106larada kullanılıyor..ama son söz miniks in![]()
halilcakir Nickli Üyeden Alıntı
nası yaw bnm arabada yok benmi körümne işe yarıyo o biri anlatablrmi
![]()
?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Arabama fiber dokundurtmam.TT_BOY Nickli Üyeden Alıntı
If you want to play, you gotta pay.TT_BOY Nickli Üyeden Alıntı
türkce meali;oynatmak istiyorsan ödemek zorundasın.
harikasın görkemm![]()
gördüğüm kadarıyla zaten ön tampon altı spoyler var sende dostum:P her diye genellediğime bakma genelde var arabalarda...
Benim arabamda da bu ekten var çıkmacıdan 80 ytl ye alabilir abin![]()
Fikir olsun diye resmini koyuyorum..
![]()
Eyvallah.Jehuty Nickli Üyeden Alıntı
Kestinmi uymasi icin? yoksa direk uzunlugu tampon icin yettimi? (lastige dogru gelen kisimindan bahsediyorum)
Evet, bende on karlik var, ama her isteyen burada gidip bu karlik i alabiliyor. Ben bunu degisik olmak icin, vede herkeste olmayan bir parca olsun diye istiyorum.halilcakir Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)