İyi günler abilerim arkadaşlarım yarın kısmetse son kararımı veriyorum
55.000 km 1.4 tdci titanium x paket boyasız fiesta mı (39.000TL)
Clio 4 0.9 Tce 20.000 km mi? (37.000 TL)
Hangisini tercih etmeliyim teşekkürler.
İyi günler abilerim arkadaşlarım yarın kısmetse son kararımı veriyorum
55.000 km 1.4 tdci titanium x paket boyasız fiesta mı (39.000TL)
Clio 4 0.9 Tce 20.000 km mi? (37.000 TL)
Hangisini tercih etmeliyim teşekkürler.
dizel clio kullandım 1 ay kadar çok keyifli bir arabaydı ama icon paketti renkli ön konsol falan vardı bayada sportif duruyordu yakıtta gayet iyiydiama benzinlisini bilmiyorum bu durumda direk fiesta diyesim geldi nedense ama clio ya göre biraz daha dar ve basık bir araba fiesta
Sırf yakıt maliyeti için bile fiesta derim. Ayda yılda bir kullanılacak garajda yatacaksa clio 0.9 tce.
Fiesta titanium x paket makyajsız kasa, clio touch benzinli.
Araç İstanbulda günlük ev ile okul arası 20 km civarı kullanacağım
2012 Cliolar ilk gelenler. İcon paketlerde arka camlar manuel, otomatik ayna katlama yoktu. Araç bu şekilde mi dikkat etmek lazım.
Geçen ikisinide bayide inceledim, fiesta der geçerim. Zaten fiesta dizel olduğu için daha önde. Clionun joy paketine baktım 51 bin lira yazıyordu, şöyle bi içine oturup baktım ona 50 bin verenlerdemi var diye üzüldüm. Adamlar bildiğimiz leğen plastiğinden araba yapmış(şahsi görüşüm)
Hatta müşteri temsilcisi özellikleri felan saymaya başlayınca durdurdum, buna bu kadar para verirsem geceleri yatamam dedim çıktım.![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
motorinin fiyatının dibe indiği şu günlerde alın 1.4 dizeli tadını çıkarıntce az yakan bir motor değil..
ben o fiyata 2011 polo 1.6 tdi alırdım. daha iyi yürüyen daha az yakan bir araba.
IN BOOST WE TRUST
Tce az yakan bir arac degil hele dizel gibi az yakan benzinli hic degil
Fiesta nin ic mekanini ergonomi hatasi olarak bir ben mi goruyorum acaba
Tamam cok kalitesiz degil ama o nasil bi tasarimdir teyp kontrolleri az daha yukarda olsa on camdan ayar yapabilirsiniz
Illa iki arac arasinda bi secim yapilacaksa mutlaka fiesta derim ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)