Aracta 2 kisiydik. 105kg+60kg
Dsg degil manueldir.
Top speed yapmaya calıstık fakat önümüze arac cıktı sonlarda normalde gördügümüz hızın bir 10 km daha fazlasını görebiliyoruz.Sonrasında limitor mu giriyor yoksa arabanın cigeri mi bu onu çözemedim.
Aracta 2 kisiydik. 105kg+60kg
Dsg degil manueldir.
Top speed yapmaya calıstık fakat önümüze arac cıktı sonlarda normalde gördügümüz hızın bir 10 km daha fazlasını görebiliyoruz.Sonrasında limitor mu giriyor yoksa arabanın cigeri mi bu onu çözemedim.
bende dsg si var cam tavan v.s araba ağır ztn ve klima açık araba ve bagaj full dolu depoda dolu 210 u gördüm. hadi düz hesap 200 diyelim. bi limitör olayı varmı bilmiyom ama ciğeri bitiyo bi yerden sonra orası kesin
Limitör yok ciğeri yetmiyor
Ben limitör var diye biliyorum 1.6 tdı var bizde oda 200 ya da 199 da kesiyor.Bu arada vitesleri bence erken atıyosun
vitesler erken atılmış ama o hızlar bile iyi 1.2 motor için. Limitör olabilir megane rs de yazılımsız 230 da duvara bindirir gibi kalır.
IN BOOST WE TRUST
vitesler bence çokta erken değil aynı motorlu seat var dsgli. makinanın ciğeri bitiyor 5500 5700 devir gibi.Bu devirlerin üstü biraz gereksiz gibi oluyor. 1-2. viteslerde üst devirler eyvallah ama 3ten itibaren 5600-5700 gibi değiştirmek mantıklı bence
Bende limitör de iptal yazılım da var.Fakat beetle golf ten ağır mıdır (2 kişi+ bagajla deniyorum gerçi her seferi), yoksa başka bi sebeptenmi bilmiyorum ama cidden bitiyor biyerden sonra ciğeri.
O hizda neden esp kapali hala tehlikeli durum.bu arabalarin gidecegi budur zaten benim 1.4 passatta duzde anca 205 yapiyor![]()
Vitesler erken atılmamış bencede makine max gücünü 5000 devirde veriyor sonrasında da güç kaybediyor..
2.vites 6500 devirde 100 de görüyor arac ama denemelerimde aldıgım sonuc neticesinde söylüyorumki 5500 den sonra boşa çeviriyor gibi gec hızlanıyor.
aracımı vw general servise verdigimde bana geçici olarak beetle verdiler 1.2 tsi hemen hemen aynı performanslar ama golf benim oldugu içinmi bilmiyorum bana daha seri geliyorve bildigim kadarıyla daha agır beetle
http://2.bp.blogspot.com/-OFtDeC6gn6...cteristics.png
Baktım dediğiniz doğru vites atışları ideal
1-Yeni nesil MQB'lerin hiçbirinde limitör yok
2-İyi bile gitmiş sanırım hafiften çıtır rampa aşşağı,düzgün bir rampa yakalansa 220-225'i görür herhalde.Öteside çok zor gibi bence
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
1.2 araba daha ne kadar gidecekki bence gayet tatmin edici bir hız.. Vites geçişleride gayet iyi çünkü 1.2 araba muhtemelen 4500-5000 devirden sonra laga giriyordur bagırır ama gitmez.
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
1.2 nin 200 görmesi muazzam bir şey bence çok iyi gitmiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)