Not Everyone Understands BMW It's A Spiritual Thing, A Body Thing, A Soul Thing.
Adamı nasıl ikna ettiler acaba..
Bak kardeşim biz böyle bişi bulduk. 300 le giderken direksiyon çekiceksin.. Çok değil en fazla 1-2 takla atarsın ama bişi olmaz mı dediler acaba..
Vay anasını..![]()
İsteyerek yapılan bi test değil ki. Video başlığı da kaza olarak yazılmış zaten.
Bana daha çok yüksek hızlarda ki sapmanın bir sonucu gibi geldi.. Aracın içindekinin de hayatının sonuna kadar aklında bu video..
Unutan iyileşir...
adamin yiyecegi ekmegi varmis![]()
adam orda ölmediyse rahat 90 yaşını görür![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Direksiyon çekmiyor aynen araç zaten arkadan kopmaya başlıyor.
Böyle bir zeminde böyle bir deneme neden yapılır acaba.
Videoyu izlemeye baslarken asil merak ettigim sey kaza olusumu ve aracin durusu itibariyle ilkyardimin ne kadar hizli ulasacagiydi. Arac taklalar atti durdu ve 23 sn icinde ilkyardim icin arac geldi.
Guzel ulkemde boyle bir organizasyonda bir kaza oldugunda mudaheleden once elde kamera agizda sigara goygoycu halkin nasil usustugunu dusununce .. Yok arkadas kultur farkindan fazlasi var.
o kazada ölmediyse bidaha ölmez ada =)
Just Avoiding
1) O tozlu yolda hangi akla uyup 300 lere çıkıyorlar ben anlamadım. 2) Eğer etrafta aracın çarpacağı ağaç, duvar, başka bir araba, kaya vb şeyler olsaydı çarpmanın etkisinden bu adamın kurtulacağını sanmıyorum. Sadece takla attığı, bir yere çarpmadığı için hayatta kalmış zannımca.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)