User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
64 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Maksimum 3250 TL'ye kadar Laptop Tavsiyesi.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Maksimum 3250 TL'ye kadar Laptop Tavsiyesi.

Arkadaşlar açıkcası çok bilgim olan bir konu değili o yüzden sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.

1.Seçenek Lenovo Y50 özellik olarak en iyisi bu ama lenovo olması 2*3 sene sonra yavaşlarmı acaba ? diye düşünmeme sevk etti.

http://www.vatanbilgisayar.com/lenov...ml#genel-bakis

2.Seçenek ise Apple Macbook pro retina display. ekran kalitesi ve tipi çok hoşuma gidiyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/144269...gx72tu-a-.aspx

3.Seçenek ise yine Apple Macbook air 13' olan.Bunda batarya kullanım süresi çok etkileyici 12 saat.

http://www.bimeks.com.tr/urun/144017...d760tu-b-.aspx

Kullanım tarzıma gelince daha çok dizi ve film izlerim ve seneye tez yazarken kullanacağım.Hedefim 3-4 sene sorunsuz kullanabilmek.Sonuçta teknoloji hep bir risk var lakin hangisi daha mantıklı ?
    Birde 3bin lira para verip oyun oynayamamak ise düşündürücü.En azından oyun oynayabileyim diyorum az da olsa .

macbook air alıp aradaki fiyat farkı ile playstation da alabilirim.Lütfen yardım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yurt dışından getirtme imkanın varsa akraba veya arkadaşınla bir yıl uluslararası garantili bir cihaz alman.
    yurt içiyse lenovo y50yi alır geçerdim.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toshiba l50 serisine bakmanı tavsiye edeim.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

blade_berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.monsternotebook.com.tr/ şuraya bakmanı öneririm gerçekten parasını hak edecek bilgisayarlar var gerçi bende şimdi Lenovo nın G510 modeli var çok memnunun hemen hemen tüm oyunları rahat bir şekilde açıyor.
    1993 Peugeot 106 1.4 - 1997 Citroen saxo 1.4
    1995 Fiat Uno 70s 1.4 - 1992 Renault R9 1.4
    2005 Renault Kangoo 1.5 dCi - 2005 Opel Corsa 1.3 CDTI

selmansarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13'' mac book air kullanıcısıyım . ilk macbook deneyimim windowstan sonra çok stabil ve sorunsuz geldi . ayrıca içine windows işletim sistemide kurdum (gerçi hiç kullanma ihtiyacı duymuyorum) . birdaha asla windows kullanacağımı sanmıyorum ara sıra kullanmak zorunda kaldığımda da macbookumu arıyorum . oyun olmazsa olmazım diyosan windows tercih et çünkü o konuda çok fakir.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lenovo y50-70 i5 olani aldim ekran karti gtx oldugundan dolayi.baya oyun oynuyorum sadece ram 4gb oda arttiriliyor.tavsiyem ekran karti 128bit olmadan alma.bn 2300 e almistim vatandan. Dedigin fiyata yapacagin seylerin uzerinde pc alirsin.ayrica bnm pcde isinma sorunu yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eraslanb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yurt dışından getirtme imkanın varsa akraba veya arkadaşınla bir yıl uluslararası garantili bir cihaz alman.
    yurt içiyse lenovo y50yi alır geçerdim.
    Ne yazıkki öyle bir imkanım yok.Lenovo 2-3 sene sonra yine hızını korur mu ? bu soru beni düşündürüyor.Teşekkürler.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toshiba l50 serisine bakmanı tavsiye edeim.
    Toshiba düşünmüyorum, teşekkürler.

Alıntı blade_berkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.monsternotebook.com.tr/ şuraya bakmanı öneririm gerçekten parasını hak edecek bilgisayarlar var gerçi bende şimdi Lenovo nın G510 modeli var çok memnunun hemen hemen tüm oyunları rahat bir şekilde açıyor.
    monsterlar çok güzel lakin kasa tiplerini hiç begenmiyorum.Teşekkürler.

Alıntı selmansarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13'' mac book air kullanıcısıyım . ilk macbook deneyimim windowstan sonra çok stabil ve sorunsuz geldi . ayrıca içine windows işletim sistemide kurdum (gerçi hiç kullanma ihtiyacı duymuyorum) . birdaha asla windows kullanacağımı sanmıyorum ara sıra kullanmak zorunda kaldığımda da macbookumu arıyorum . oyun olmazsa olmazım diyosan windows tercih et çünkü o konuda çok fakir.
    Oyun olmazsa olmazım değil tabiki; lakin o kadar para verip oynayamamak ta koyar diye düşünüyorum. teşekkürler.

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lenovo y50-70 i5 olani aldim ekran karti gtx oldugundan dolayi.baya oyun oynuyorum sadece ram 4gb oda arttiriliyor.tavsiyem ekran karti 128bit olmadan alma.bn 2300 e almistim vatandan. Dedigin fiyata yapacagin seylerin uzerinde pc alirsin.ayrica bnm pcde isinma sorunu yok
    Verdiğim linkteki lenovo iyi mi değil mi ? ekran kartı 128 bit olsa ne fark eder inanın bilmiyorum.Söylenilen ekranın renk ve kontrastının pek iyi olmadıgı y50 için.Teşekkürler.

YunuscanVg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende msi ge70 var gayet memnunum 3.500 civarı kampanya vs ile bulabilirsin

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telebendekinin i7 versiyonu iste gayet iyi pc. 128 bit lik ekran karti olunca oyunlari rahat oynarsin ozetle. Ben goruntude bi skinti yasamadim full hd ekrani.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asus n550 veya g550 alabilirsin

Ikinci bi ihtimal macbook air alip ps4 almak olabilir bence oyun dusunuyorsan cok mantikli

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kere alacağın makinedeki ekran kartları işlemcilerin hepsi notebook için(m serisi) yani masa üstüyle aynı değiller.

lenovo yı alacaksın canavar gibi de açacak tüm oyunları zamanla yavaşlayacak ama bunun sebebi sensin kasa hacimsel olarak kısıtlı olduğu için içinde yastık kadar toz birikecek fan yetmeyecek, işlemci termal macunu özelliğini yitirecek ilk aldığın dönemde açtığı oyunu aynı ayarlarda çalıştıramayacak. bununda çaresi var aslında senelik düzenli servise gönderirsen macunu değiştirirsen temizletirsen hiçbir sıkıntıda olmaz.

konunun özü apple alma güzel gtx serili bir notebook al birde paran artıyorsa aldığın gün ssd alırsan dikkat edersen 3-5 sene götürür.
    hp,toshiba,samsung,acer,casper uzak dur.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arizalanmadiktan sonra donma, kasma donanimda olmaz kardesim, bi kere onu aklindan cikar. 6. senesine giren Toshibam, periyodik formatlarimla catir catir hala calisiyor.

Benim onerim ise, eger genelde film, internet vs. yapiyosan mac al gec. Hem o ihtiyaclarini karsilar, hem dizayni ve estetigi diger markalardan iyi, hem de yarin bir gun bir yerlere giderken koy el cantana gotur. Cihazin agirligini goz onunde bulundur. Toshiba sayesinde sag omzum nasir bagladi.

Zira bilgisayarinda oyun felan bi sure sonra sıkıyor. En son yapacagin cs yukleyip, forumun cs serverina takilacaksin. Onu da mac'a windows yukleyip rahatca yaparsin.

Zaten mac alirsan, ps alabilecegini de belirtmissin.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YunuscanVg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende msi ge70 var gayet memnunum 3.500 civarı kampanya vs ile bulabilirsin
    şuan ki laptopum msi gx633x, o yüzden msi düşünmüyorum.

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telebendekinin i7 versiyonu iste gayet iyi pc. 128 bit lik ekran karti olunca oyunlari rahat oynarsin ozetle. Ben goruntude bi skinti yasamadim full hd ekrani.
    evet i7 versiyon 3100 lira fiyatı var o fiyata alınır mı peki ? yani fiyat iyi mi ?

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asus n550 veya g550 alabilirsin

Asus düşünmüyorum teşekkürler.

Ikinci bi ihtimal macbook air alip ps4 almak olabilir bence oyun dusunuyorsan cok mantikli
    aynen bu seçenekte aklımı çeliyor. çok kafam karıştı

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arizalanmadiktan sonra donma, kasma donanimda olmaz kardesim, bi kere onu aklindan cikar. 6. senesine giren Toshibam, periyodik formatlarimla catir catir hala calisiyor.

Benim onerim ise, eger genelde film, internet vs. yapiyosan mac al gec. Hem o ihtiyaclarini karsilar, hem dizayni ve estetigi diger markalardan iyi, hem de yarin bir gun bir yerlere giderken koy el cantana gotur. Cihazin agirligini goz onunde bulundur. Toshiba sayesinde sag omzum nasir bagladi.

Zira bilgisayarinda oyun felan bi sure sonra sıkıyor. En son yapacagin cs yukleyip, forumun cs serverina takilacaksin. Onu da mac'a windows yukleyip rahatca yaparsin.

Yas bolumunuze bakmamisim, kusura bakmayin. Kardesim hitabi yanlis olmus, abi dedigimi varsayin lutfen
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eraslanb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir kere alacağın makinedeki ekran kartları işlemcilerin hepsi notebook için(m serisi) yani masa üstüyle aynı değiller.

lenovo yı alacaksın canavar gibi de açacak tüm oyunları zamanla yavaşlayacak ama bunun sebebi sensin kasa hacimsel olarak kısıtlı olduğu için içinde yastık kadar toz birikecek fan yetmeyecek, işlemci termal macunu özelliğini yitirecek ilk aldığın dönemde açtığı oyunu aynı ayarlarda çalıştıramayacak. bununda çaresi var aslında senelik düzenli servise gönderirsen macunu değiştirirsen temizletirsen hiçbir sıkıntıda olmaz.

konunun özü apple alma güzel gtx serili bir notebook al birde paran artıyorsa aldığın gün ssd alırsan dikkat edersen 3-5 sene götürür.
    hp,toshiba,samsung,acer,casper uzak dur.
    ssd takıldığında garantiden çıkıyormuş o yüzden ssd düşünmüyorum garanti bitene kadar.Termal macun ve temizleme işlerini 2 sene sonra ben yaparım oda problem değil.Peki fiyat sizce nasıl 3100 lira ? teşekkürler.

Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Taşıma sorun olmaz lakin film izlemek için 13 inc eşimin gözüne çok ufak geldi sonra benide etkiledi açıkcası. kafam çok karıştı gerçekten ne sıkıntılı işmiş bu bilmeden seçmeye çalışmak. teşekkürler.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lenovo'yu tek geçerim..
    Zaten IBM'in üretmiş olduğu pc hem kendim hem hocam hem arkadaşımda var çok memnunuz..
    Ben de Ideapad (dokunamatik 270derece dönebilen ekran film izlemek çok keyifli), hocamdaki Thinkpad (bunlar biraz daha iş için program koşturmak için)

Bölüme daha yeni Toshiba i7 2.4GHz 8gb bir tane aldık çok pişmanız..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asus dusunmemek bu fiyat araliginda eger mac almayacaksan hata bence

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mac imde şuan cod4 euro truck sim flan yüklü oyun oynanabiliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hitapta sorun yok kardeşim problem değil.

Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lenovo'yu tek geçerim..
    Zaten IBM'in üretmiş olduğu pc hem kendim hem hocam hem arkadaşımda var çok memnunuz..
    Ben de Ideapad (dokunamatik 270derece dönebilen ekran film izlemek çok keyifli), hocamdaki Thinkpad (bunlar biraz daha iş için program koşturmak için)

Bölüme daha yeni Toshiba i7 2.4GHz 8gb bir tane aldık çok pişmanız..
    mac hariç tek seceneğim lenovo, peki yetkili servisi ne durumda ? teşekkürler.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asus dusunmemek bu fiyat araliginda eger mac almayacaksan hata bence
    mac hariç tek seçenek windowslarda lenovo.İmkan olsan alienware alırdım ama tr'de yok.Teşekkürler.

Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mac imde şuan cod4 euro truck sim flan yüklü oyun oynanabiliyor
    Sizin mac'in özellikleri nedir ? oyunlar mac özel formatta mı ? yoksa windows mu kurdunuz ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler