adım özdin...izmirde yaşıyorum...otomotiv sektöründe bilgisayar destekli tasarım yapıyorum...sevdiğim tüm dostlar burda olunca benimde gelmem kaçınılmazdı
yeni buluşma noktamız hayırlı uğurlu olsun....herkeze iyi forumlar.......![]()
adım özdin...izmirde yaşıyorum...otomotiv sektöründe bilgisayar destekli tasarım yapıyorum...sevdiğim tüm dostlar burda olunca benimde gelmem kaçınılmazdı
yeni buluşma noktamız hayırlı uğurlu olsun....herkeze iyi forumlar.......![]()
Hoşgeldin
iyi forumlarrr
TechTurkey.com a hosgeldin!
Özdinim hoşgeldin iyi forumlar
Hoşgeldin.
ohhh ohhhhhhh....tüm dostlar burda....çok hoş...bu forumdan beni haberdar eden arkadaşım tolgayada ayrıca teşekkür ederim....ademcim teşekkür ederim dostum...mani ve cem demek sizlerde burdasınız...yüreğir ve 93 si arkadaşlarada teşekkürler....bütün dostları burda bulmak çok keyif verici.....
aa nası yani Hoşgeldin Forumumuzaa özdin abi![]()
iyi Forumlar dilerim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
sağolasın ozguncum.....basbaya işte...bende geldim....namınız izmirlere kadar ulaştı...korkarım bu site bir çok ünlü siteyi geride bırakıcak....ahahaaaaa....
süper olmuş ellerinize gözlerinize sağlık..bol bol görüşmek üzere....
ahahahaaaa....cemal nerde kaldı derken....bu kadar olur işte....ne temiz kalpli adamsın sen böyle yaaaa.....çok çok sevindim.....tolgadan aldım haberini....ve hemen üye oldum....acık gücenmedimde değil....neden haber vermediniz diye....bilahare hesabı sorulacak)))))) gayrı bol bol laflarız....
Hoşgeldiniz
hoşgeldiniz
hoşgeldin.
vayyy abım gelmıs abım nasılsın ben mustafa aralıkta turkıyeye gelıcem buyuk ıhtımalle ızmırede goruselım abım kendıne ıyı bak hoşgeldın aman haa aktif olmayı unutma![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
mustafacım seni nick'inle tanımayan kaldımı?....
sağolasın hoşbuldum...mutlaka görüşürüz yine geldiğinde....her fırsatta girip kolaçan ediyorum merak etme....tüm dostlar burda ; aktif olmazsak ayıp ama dimi....kendine dikkat oralarda...en son gördüğümde maşallahın vardıbu hızla gidersen korkarım bi daha geldiğinde tombul bi arkadaşımız olacak
)))))))))
kal sağlıcakla.....
Hoşgeldin,aktif olman dileğiyle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)