aracımda aldıgımda bı sorun vardı bunu alıcanla aramızda hallettık ( http://www.techturkey.com/forum/sohb...-kazigi-2.html )
alican beni eyvaz asıl ısmı yasar isimli arkadasla tanıstırdı ve sorunun halledıle bılecegını soyledı benı takıldıgı ankara turbo garageye davet ettı bende o kuyruk acısıyla gıttım emmenın bır parcasının 4 gozu kapatmasından dolayı basınc alamıyoduk ordakı usta musvettesı (bır cok araba yapmıs olabılır ) benım arabamı yapamadı daha dogrusu yaptıgını zanettı
bunlar kapagı acınca benı aradılar eger arabayla gazlıcaksan motor %70 cıvarında gazlanmaz bu arabayla dedıler komple motor yapalım dedıler bende sadece basıncı goruyum yeter dedım sadece ust kapaktakı parcayı alıp port polısh yapıp subabları yenıledıler yenı conta takımı alıp kapak kapandı benı cagardıalr gıttım bende usta sabah arabamla dukkana geldı aksam evıne test ıcın benım arabamla gıtmıs ses etmedım olabılır sıkıntı yok
sabah gedlıgıne dukkana genlesme kabının kapagından sular fıskırmıs halde gordum bu ne dedıgımde bana genlesme kabının kapagı bozuk dedı yenısını alalım dedım o sıra arabanın yazılımında sıkıntılar vardı serdar gelıp yazılım konusunda yardımcı olan emrah kardesımle bırlıkte yazılımı yaptılar hala sorun devam edıyodu o sıraya turbo garage alı usta para yatırmaya gıtmıs saat 8 den 3 veya 4 e kadar bekledım dukkana gelecegı yoktu bende bı kapak degıp umursamadan aksaraya yola cıktım su arazası vere vere sag saglım geldım aksaraya ama sorun devam ettı kapak aldım olmadı bıdon aldım olmadı burdan yasara telefon actıgımda gel yapalım dedı o zaman tabı oyun ortaya cıkmıyacaktı ama yasarın sucu yok suc bende guvenmıcektım kımseye
sorun devam edınce bende konyaya erhan songure tel actım ve gel bakalım dedı ama kendısı degıl adam mert adam ben hıc peugeot yapmadım ama tanıdıgım saglambır ustam var dedı konyaya gıttım ve kapagımın sokulmesını ıstedım usta soktugunde bızı cagardı erhan abım sahıttır ..
1 conta eskı contayı takmıs
2 trıger degısmemıs
3 subab yolları temızlenmemıs
4 subablar ıkıncı el takılmıs
5 onun yuzunden gomlekler cokmus
buda bana gonderdıgı parca lıstesı
suan komple motor yaptırıyorum bana sadece maddı zarar verdı ama sıze ıyı bır ders cıkartması ıcın adam gıbı adamlarla calısmanızı onerrım ankarada nam yapmıs ısmını duyulmus bı ustanın bunu yapması cok zoruma gıttı ...