![]() |
|
|
#77 |
|
TechTurkey
|
var var az cok piyasanin icinde olan kisiler zaten o evolarin oldugunu biliyorlar ama adam cikartir ciakrtmaz onun bilecegi is . cikartmadigi icinde sehir efsanesi muamelesi goruyo dogal yani . kiyasa vurursaniz ayni motor ayni sasi sonucta amerikadaki . bende subaruya binyorum ama hep kendi kisisel gorusum oldu . subaru pist arabasi dag yolu arabasi autox arabasi , drag arabasi degil . zaten 35rli bir evo ile 35r li bi sti in cikaracagi zamanlar veyaz ayni tip turbolar ile yapilmis iki arac arasindaki farklar ciddi bunu belirgin ediyor . badbish bi ornek , dalga gecer gibi dvd player ustunde 9.11 gitti bu adam . pump gas . cok video izledim canlida gordum ( evo wrx street wars ) drag isinde subaru cok daha fazla butce , emek ve daily drive olamiyacak bir arac seklinde masraf cikartiyor .
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers! ![]() |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Tech Sorumlusu
Otomobil: billet
|
Alıntı:
korhan cevap yaz yazma imprezaya bişi dediğimde direk tepki olarak algılıyosun ki iki otomobilide severim bunu kaçıncı yazıcam bilmiyorum, sende nasıl impreza ağır basıyorsa bendede evo ağır basıyor tek bu, ben bildiğim evoları konuşuyorum nasıl gittiğini biliyorum ona göre konuşuyorum ister veri olur ister olmaz @Tünay motor altyapısı ilede ilgili aynı zamanda bi bütün olarak bakmak lazım ağırlık atımı süspansiyon parçalarını düşünerek yazdığım bir mesajdı o |
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Tech Sorumlusu
Otomobil: billet
|
Alıntı:
Emrah'ın setupını turbolarını biliyorum |
|
|
|
|
|
|
#80 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & Old Busa & new hayabusa
|
valla 2.5 blok gt35 rlı bir subaru yeterde artar bile fazlası na gerek yok bence
![]() evo diyince de tr de cok ucan kaçan evo var ama ben daha henüz gördügüm bir prs var gözümle canlı canlı yürüyen oda 2 yıl gecti üstünden __________________________________ |
|
|
|
|
|
#81 |
|
TechTurkey
Otomobil: Beyinsiz CZT
|
arabayı çıkarmak video çektirmek kullanıcı profili ile alakalı birşey, isteyen çıkarır isteyen çıkarmaz.
Ama mitsu - subaru kullanıcıların profili çok farklı. Honda - pejo gibi __________________________________ ---------- Eliniz ekmek tutmuyorsa, şu vatana bir lira vergi vermiyorsanız, babanızın parasıyla artistlik yapmayın. Ne Mutlu Türküm Diyene! ------- |
|
|
|
|
|
#82 |
|
TechTurkey
|
tek kelime tek cümle yazıcam hepimiz kardeşiz ben yorum yapmıcam konuya
![]() şşş yürümeyen araba yoktu öle demeyin ![]() hepinizie bunu armagan ediyorum ii dinleyin ilk cümle iidir ![]() Ebru Yaşar - İçime Çeke Çeke __________________________________ Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan... Thanks Butttonu Kullanalım Konuları kirletmeyelim.Thanks Button Kullanımı !!! Tıklayın |
|
|
|
|
|
#83 |
|
sekıl a AC 8877...ORNEK...
|
|
|
|
|
|
|
#84 |
![]()
Otomobil: Yok
|
06 ZN 956 bu bitmiş olarak gözükmüyomu? gt40 yetmiyo bize herhalde bitmiş olarak
neyse herkez her aracı sevebilir fanatiklik olabilir normal haa bu saatten sonra evo sevicek degilim aşık olucak degilim subaru tektir benim gözümde ister 9 ister 8 koşsun, subaru köşe başından aha subaru geliyo sesinden anladım dedirte biliyosa insana bu bile güzel bişi![]() evo motoru iyidir sağlamdır ayrı bişi. Ama trde yürütülmeyen impreza yok emin ellerde ciddi setuplarla gazlayan araç çok__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş.... ![]() |
|
|
|
|
|
#85 |
![]()
Otomobil: gc
|
Video cekeriz tabiki onur ayip ettin yerler az kurusun
![]() Ama performance box verileri koyabilirim. Otobanda yapilmis iki deneme, birinde bugarunun 100-200 suresini ve 400 metresini gorebilirsiniz. 1.4 barda GT30. ![]() Bu asagidakindede ZN nin 100-200 u gozukuyor(nossuz hali, bunun uzerine 150 shot basiliyor normalde) 0-400 mt olcemedik o gece cunku slick yoktu ustunde cok sariyordu. Fakat 100-200 kmlerin farkindan sanirim bu isi bilen arkadaslar yaklasik 400 metresini tahmin ederler. 2.4 barda GT40. iki denemedede arabalar 2 kisi bu arada. ![]() Not: Bu arada ben bu tip diyologlardan cok sikildim, ortaya bir laf edip ondan sonrada oyle tepki veriyorsun boyle yapiyorsun diyorsunuz. Herkez birseyler yapmaya, eglenmeye calisiyor. Bu isi kafasi calisan,emek veren,para harcayan herkez yapabilir. Fakat yillardir bu ise emek veren,caba gosteren adamlarin da emegini bir kalemde silmek hic hos degil. Bence birakalim ams,buschur ivir zivi napiyorsa yapsin onlar bizi baglamaz, siz burada ne yapabiliyorsunuz, dunyaya gore neredesiniz o onemlidir. Emrahin yaptiklari misal cok guzel islerde zamaninin onunde islerde, keza bizde ayni zamanlarda DP ile oldukcabasarliydik. Sonra ZN dedigimiz arabada daily drive bir araba adam 30-40K kilometre ata biner gibi 2.4 barda bindi bu arabaya, demek ki iyi yoldayiz. Kimsenin ovgusunu, pohpohlamasina gerek yok ama en azindan klavyenin basindan oturdugu yerden sacma sapan elestirilmesin yeter. Ben kimsenin de arabasina kotu demiyorum ama amerikada ki evo beni baglamaz arkadasim keza subaruda, burada ne oluyor nasil gidiyor beni baglayan odur. Ben ayrica markaci degilim, ben basarili guzel ne is varsa onun yanindayim. Misal buyuk bir supra hayraniyim ve bir gun supra icin de cok emek harciycam. Evolari cok begendigimi ve sevdigimide beni taniyan butun arkadaslarim bilir. SONUC: ainesi istir kisinin. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
TechTurkey
|
ama korhan bişey dicem msuprabının katagorisine biz seni geçeriz die girmedinizmi ? hatta çokçok sinirlendiğim 1 laf vardı kimin sölediğini bilmiyorum
4 silindir 6silindir fark etmez subaru çok geçer bunu burda hepimiz biliyoruzki stock m5 makinasi ve(sadece piston Stock kol +1 set valve) kırık bir turbo1.5 peak 1.3 cont ile ile 10,9 çıkardığını kiiiiiiiiiiiii kaldiki toyolarla sunuda biliyoruzki drag slicklerle kalksaydı o samniyenin baya bir aşa iniceğini dğilmi ? benim anlamak istediğim gövde gösterisi kim için ? hepimiz arkadaşız 96-210km arasında 4 saniye gibi rakamlara sahibim %2.2 eğimle bu adamda yaklşaşık 2 senedir o motoru sökmedi sende bende biliyoruzki yarıştaki haritası ile road aynı olsa bile nos +benzin kullanıyorsunuz değilmi ? yani kimse kimseyi hkırmasın hırs yapmasın demek istiyorum bu laf korhana deil alinma sen ![]() sonucta demek istediğim şu Ne büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan ![]() __________________________________ Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan... Thanks Butttonu Kullanalım Konuları kirletmeyelim.Thanks Button Kullanımı !!! Tıklayın |
|
|
|
|
|
#88 |
![]()
|
biz sinif 4 te rakip kalmdigi icin sinif 5 e geldik ve msky da o yuzden yapildi. govde gosterisi falan yok. Ayrica msupranin uzunda gecilmeyecegini ama dragda gecilecegini ismaille defalarca konustuk kendisi de onaylayacaktir. Oda o yuzden msky i yapti.
benim emege saygim buyuk msuprayida,mskyida, emrahida hep takdir ettim. Senle de hergun telde konusuruz nerdeyse. Ismaille,emrahla kismeyle bir problemim de yok ama site ortaminda bazi kisilerin tutumu beni TACIZ ve rahatsiz ediyor biraderim. Benim lafimi sende bilirsin duymussundur, dunyanin hicbiryerinde supra,skyline ve m5; subarunun,evonun rakibi degildir sadece TR de boyle. Biz subaruyla fiber bodyli, boru sasili arabayla yarisiyorsak bu aslinda bir komediden ote degilir bence. Bu veri nossuz veri. 96-210km arasında 4 saniye gibi rakamlara sahibim %2.2 eğimle bu adamda yaklşaşık 2 senedir o motoru bu hangi araba? |
|
|
|
|
|
#89 |
|
TechTurkey
|
korhanım sölerim tede ben sanaonu da ne dicem kim o insan seni taciz eden söle baqim
![]() __________________________________ Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan... Thanks Butttonu Kullanalım Konuları kirletmeyelim.Thanks Button Kullanımı !!! Tıklayın |
|
|
|
|
|
#90 |
![]()
|
taciz yokmus konustuk cozduk
![]() yuruyen ve video ceken evolari dort gozle bekliyoruz hele soyle drag falan yapanlari, yunanistanda bile var anasini satayim bu evolardan burda yok. S class degil bu evo, evo sahiplerinden bekliyoruz ![]() Son Düzenleyen khan; 28-02-2009 02:10. |
|
|
|
|
|
#91 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
benimde TRde videosu cekilmis izlediğim en hızlı evo, şu anda evren arkadasımızda olan , emircan eski evo6tme vs f430 ile olan videosu... Bu mu yani hızlı evolar ??
![]() |
|
|
|
|
|
#92 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & Old Busa & new hayabusa
|
bizim TR de ne yaptıgımız onemlı hakıkaten. yurtdısından bıze ne bız orda yasamıyoruz sonucta. ama bızım araclarımızın da yurtdısında takıp edılebılır araclar olduguna ınanıyorum. cok farklı uygulamalar TR den cıkıo. bunlar bence guzel seyler. ınsallah daha guzel olur. daha guzel oldukca pıstlerımız ve pıstlerdekı yarıscılara saglanan olanaklarda daha guzel olur. eskıden ızmıt ızmır yeterken suanda bu pıstlere hayır dememızın sebebı bızım de hızlanmamızdan kaynaklanıyor. belkı 5 sene ıcerısınde bızım 400mt. pıstlerımızde solusyonlu olur. bunlar hep aracların gereksınımı ıle alakalı. bende marka fanatıklıgı hıcbır zaman olmadı. her markayı severım. ama bu marka sevgısını de bır kenarda ayırırım. daıly drıve hızlı bır araba yapıcaksam subaru tercıh etmem evo honda tercıh ederım. yarıs arabası ypıcaksam evo honda subaru supra nıssan butceme gore tercıh ederım. cunku yarıs ıcın yapılan makına da omur aramam. ama daıly drıve da omur ve servıs suresı ararım. bunlar hep tercıh meselesı.
bunlar yapıldıkca da TÜrkiye ilerler. bundan 3-4 sene once tıme trıal ler yılda 1 kere ypılırken suanda haftada 1 yapılıo bu bıle bır ılerlemedır. arac sahıplerının ıhtıyacıdır. O bu sanıye yapmıs bu bu sanıye yapmıs hıc onemlı degıl onemlı olan bızım nerde oldugumu ve nereye yol aldıgımız. __________________________________ |
|
|
|
|
|
#93 |
![]()
Otomobil: GTR 200
|
Yerim impo evosunu rulez supra
![]() |
|