Bence alınmaz .
Bu paralari bu arabalara vermek gunahtir
Plakayı ben kapattım arkadaşlar uzun süredir netten araştırıyorum es modeli 33 den aşağı yok temiz az km li olsun dersen.Ls modelide bu aralıkda gönlüm hondadan yana ama bende sizin gibi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
bence kaçırma 28 bin liraya alıcak hiç düzgün araba yok piyasada biz 2 aydır bakıyoruz. 98 model corsalara 16-17 bin lira istiyolar.
d16v1 motor sanırsam 110beygir olması gerek orjinal hava filtresi var fazla oynanmamış duruyor
2006 Honda Civic EP2
zaten o paraya alacagin arabalar belli golf 5 focus megane mondeo... bence alinir niye alinmasin honda piyasasi dusmeyen deger kaybetmeyen bi araba zaten.
2006 civic LS füme 92 bim km.de tek parça boyalı extra hiç bir şeyi yok orjinal kasetçaları dahi üstünde arkadaşıma aldık 31 bin liraya aldık, bence temizse alınır o paraya.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ls nin ederi üstünde bir fiyat ama şuda bir gerçektir ki bugü 98GLİ corollaya 26 lira isteyen insanlar var. Temiz ise hiç gözünün yaşına bakmayın derim
Çeyrek Mühendis
Bence sence onca eder etmez kavgasına girmeden söylediğiniz durumda bir araç bu günlerde o paraları edebiliyor. Piyasa çok değişik yerlere gelmiş. Eğer vtec2 istiyosanız o paralar artık normal sayılıyor sahibinden.com'da
fiyat olarak bencede makul ama tavsiyem bekleyebiliyorsan bekle vtec es' ini al sonra pişman olma niye es ini almadım diye
VTEC
Ben bu konuda kararsızım. Biz burada hep etmez alınmaz diyoruz ama bu araçlar bu fiyatlardan satılıyor olmalı ki piyasası hiç düşmüyor.
Ayrıca tutulan diğer c segmenti araçlarda farklı değil. Corolla olsun Golf olsun onlarda aynı vtec2 piyasası.
Sonuç olarak alır mıyım almaz mıyım bilemiyorum.
O zamanki ruh durumuma bağlı diyelim.
Amaç performans ise Vti daha iyi olur.
2 sene önce hic yol yapmamıs 2004 model 50 binde olan hatasız mazda3 sport 1.6 dynamic sedanı 29 bine sattım. Hondanın ikinci el piyasası TR de daha iyi oldugundan fiyat normal
Leon Mk2
Golf Mk7
Scirocco Mk3
1.16 F20
A180 W176
bence fiyatı normal, hatta güncel piyasaya göre iyi bile...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)