Beyaz ek sedanımı sattıktan sonra amacım vtec2 almaktı uzun süre vtec2 aradım birçok araçla pazarlık yaptım birtürlü olmadı herşeyde bir hayır vardır ev sahibi oldum haliyle vtec2 alıcak bütçem kalmadı ayağımı yerden kesicek kadar araç aramaya başladım cb7 kasa accord baktım birsüre onunda temizini bulamadım sonra biraz bütçeyi zorlayım cıvıc si bakayım dedim düzgün bi si bulamadım birgün bu araçla karşılastım arkadaşımın tanıdıgında emekli bir amcadan orjinalliğini görünce hasta kaldım dayanamadım olsun toyotada japondur ae101 candır dedim el sıkıştımertesi günde gösterdik hemen 95 model aracımda bir parça boya çıktı sadece dahada bir içime sindi maşallah dedik aldık 95 model xli modeli 1.6 4AFE enj 115 hp ben 3.sahibiyim bütün orjinal etiketleri üstünde bakımları tam yapılmış yürüyen alt takım tık ses yok klima hidrolik direksiyon merkezi kilit var açıklama uzun olduysa affola bu arada 3. aracım yine beyaz
resimlere geçmeden önce biraz nostalji yapayım
ilk aracım 96 broadway yıl 2006
2.aracım 97 cıvıc 1.4 is
buda yeni aracım 95 corolla xli ilk aldıgım gün
geçen hafta havanın güzel olmasını fırsat bilip komple pasta cila yaptım jantlarını boyadım çıtır bi temizlik oldu üstündeki iğrenc opel kapaklarını söktüm corolla kapaklarını taktım app plakalarını taktım dahada gösterdi kendini daha çok işim var yapılcak maşallahı eksik etmeyelim
![]()