arkdaşımın arabasına chip yapmak ıstıoruz arac daha sıfır onerırmısınz bize maliyeti ne olur..birde palıo ya jant koysanız ne takardınız![]()
arkdaşımın arabasına chip yapmak ıstıoruz arac daha sıfır onerırmısınz bize maliyeti ne olur..birde palıo ya jant koysanız ne takardınız![]()
bekliyoruz![]()
Chip için bişi söliemicem ama palioda jant başlı başına sorun16 6.5 dan fazla bişi koyarsanız sürter ve malesef bunun önüne zor geçersiniz...
tek bildiğim bişey var sporting olan bi arkadaşım araca 17jant koydu memnun kalmadı.bunu 15 le değiştirdiğinde arabanın vurma gibi olayının kalmadığıydı...
walla yavuza bakarsak puntoda eski yaylarıyla 17lik jantlar banamısın demiyodu yaldır yaldır gidiodu kara duman sipek gorsun yazar zaten
1881 - 193∞
compomotive takardım.
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
valla ılk olarak chip yapıcaz sonrda buuk bı ıhtamel stılıonun 5 kol bı jantı var onu düşünuyoruz nasıpse....birde bu motordan chip,kat iptali bize tork verır mı
cem'in eklediği jant kesinlikle çok güzel olur , chip de dragger yardımcı olur aynı motor var sanırım puntoadada değişmediyse paliolarda iyi verim almıştı
DD-Tune
Mechanics -Tuning - Accesories
EcuTech Chiptuning -Remapping
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
bence baya bi verim alırsın ama punto kadar alamazsın..cünkü punto 980 kg..palioda bundan ağır... ama cok büyük fark olcagını sanmam..
jant konusundada 17 yapma derim.. bi kac arkadasım vardı..baya bi sorun yaşadılar sürtme fln ve yaylardada baya sorun yaşadılar.. tam olarak hatırlamıyorum ama takoz fln filan baya bi başları ağrıdı...
ama yavuz abi daha detaylı işin ehli olarakk daha yardımcı olurr![]()
Geldim
Chip ben Upsolute yaptırmıstım, 70hp arac dynoda 95hp olmustu.
Sonrasında kutuici filtre, kat iptali, komple egsoz falan yaptım, gayet verimli oldu.
Chip cidden dünyasını degistiriyor arabanın, tek sorunu duman olayı...
Jant olarak da 16'' tavsiye ederim, en azından camurlukları kapatır.
Palio alcaltmak sorun cünkü
Compomotive güzel bir secenek ama bulmak imkansız gibi, bir de eski bir model artık...
4x100 seceneginde cok jant bulunuyor piyasada, zevkinize kalmıs
16'' takarsam performans düser diye düsünme, tork chipten sonra her türlü yürütecektir.
2 senedir 17'' jantlarla geziyorum mesela ben, 1.6 sınıfında da hothatch modeller dısında gecilmedim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kat iptali yapıldıktan sonra ses igrenclesti, performans olarak + etkisi oldu.
Egsoz magnex slashcut, kaclıktı unuttum
Ottoda cok kötü ses oldugu icin magnex alıp taktım, öyle özenli birsey olmadı.
Arıza yakmadı herhangi bir sorun yasamadım.
Döküm oldugu icin geri dönüsümü yok tek sorun o...
Bir de söyledigim gibi ses magirus gibi olmustu
Komple boruları degistiremedim, arka dingil aks vs engelliyor komple düz boru cıkarmayı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)