Uzun yıllar hayalini kurduğum e46 320ci aracımı kısa bir süre önce aldım.İlk çıktığı günden beri aklımdaydı nasip oldu.Ama itin biri aynayı bir güzel kırıp kaportanın üstüne bırakıp gitmiş...![]()
Uzun yıllar hayalini kurduğum e46 320ci aracımı kısa bir süre önce aldım.İlk çıktığı günden beri aklımdaydı nasip oldu.Ama itin biri aynayı bir güzel kırıp kaportanın üstüne bırakıp gitmiş...![]()
memlekette kötü kadın çocuğu dolu malesef geçmiş olsun. sen yıne ıyı kurtarmısın sadece aynayla
benım arabama kılıtlı parke taşla saldırmıs bi kötü kadın çocuğu ön cam kaput ( kaputu delmek istemiş resmen) sol ön far tampon bırını tahmın edıyorum ama ıspatlayamadım mevzu ''lan'' kelımesıydı
ama ahtım var çolugundan cocugundan cıksın yaptıgı benım karsımda duramadı serefsız arabaya saldırmıs gece
gözümüzden sakındıgımız arabalarımıza bunları yapınca sınırden kendımden gecıyorum yemın ederım.
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Allah beterinden saklasın abi, geçenlerde aynı olayın benzeri başıma geldi sucu minibüsü gelip camurluğa vuruyor farı falan kırıp devam ediyor kameralardan seyrediyorum ama plakası goremedim malesef memlekette boyle adam cok.
öncelikle geçmiş olsun , bende bu sabah uyandığımda işe gelirken aracımın sağ kapısının anahtarla çizilmiş olduğunu farkettim, öyle geçerken filan taktırılmamış bariz yanına gelip yapılmış bi hareket. biz üstümüzden başımızdan arttırıp arabaya harcıyoruz adamlar geliyor mahfediyor.Ama yukarda Allah var elbet bi yerden çıkartır.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Başakşehir 'de başıma geldi bu olay aradım ancak bir sonuca bağlayamadım nerede bir L300 görsem durdurup sordum resmen ama bulamadım
hepsi bir yana ayna otomatik kapanıyordu onu daha yeni yaptırmıştım ama yapıcak bişey!!!!
geçmiş olsun.Memlekette anası oynaktan bol ne var.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
teşekkürler arkadaşlar insan sağlık olsun diyor ama yinede üzülmeden edemiyor
Allah beterinden saklasın. Bunların topunu s.....
genelde sitenin otoparkında duruyor ama işimden dolayı bırkac gundur işlerimden dolayı gündüz saatlerınde dsarda duruyordu sonuç ortada binbir zorlukla alıyoruz ama kendine bilmezler 1 dkda zarar veriyor.
Nazarıdır, varsın böyle çıksın.
Ben ilk arabama 3-5 günde 1 ayna alıyordum. Geneldede kaldırım tarafındaki sağ ayna kırılırdı hep.
Baktılar kırık olarak 1 geceden fazla kalmıyor, e arabada her gece aynı yerde, vazgeçtiler bir süre sonra.
Sende var bende yok diyen it arabanın içindeyken aynayı kırsa ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)