Öncelikle herkese merhabaAe101 maceramdan sonra kendime daha gitmeyen,az yakan genç arabası arayışına girdim.Tabi pederinde kriterlerine uyması lazımdı
Corsa gsi aradık çok aradık ama titiz olduğumdan istediğimi bulamadım + babam corsa gsi nedense istemiyordu opelle uğraşamam felan
Bu esnada limit artınca civic alalım o zaman dedim,aklına yattı ve o mutlulukla hemen civic arayışına girdim.Dip basılmış,feleği şaşmış araçlara karşıydı babam tabi.. Temiz sade bir civic aradık dolasıyla.. Gerçi benimde işime geliyordu,kendim yapacağım uğraşacağım h.sonları kurcalayacağım bir araç daha iyi olurdu
Derken makul bir fiyata askerlikten dolayı satan,bir abimden beyaz civic'imizi aldık
Araç 97 model g.paket,191.xxx kmde.Ben aracın 4.sahibiyim.2 parça boya olup şaselerinde oynama olmayan bir araç.Tabi görsel olarak eksiği çok..
![]()
ilk noter önünde bir foto aldık :
Sararmış farlarımız,boyanmayı isteyen tamponlarımız ve ıvır zıvır standart giderler.. Ama rahatsız değildim adım adım yapıp tamir etmek çok zevkli
Ona ilk hediyem Sarı kare sislerim olmuştu
Eksoz taktım,çok tatlı sesi aldım tam istedğim gibiBu arada silecekler evet onlarıda halledeceğim
ve jdm far aldım,o lanet sarı farlardan kurtulmak içinşu an güncel halimiz bu :
Typer lip,tamponların boyanması ayarlanması,arka lip gibi listem hazır bileZaman içerisinde yaptıkça güncel çekeceğim.Allah herkese gönlünün istediğini nasip etsin,daha iyisini versin
![]()