bir kaç hafta önce sohbet bölümünde konuyu açmıştım,perşembe akşamı avukatımla görüştüm ve bana cuma günü paranın büyük kısmının yatacağını söyledi. gece 04.00'te yola koyuldum keşana gittim. Saat 13.30 gibi parayı aldım tekirdağ'da bulduğum aracın sahibini aradım bi alıcı var anlaşamazsak gel dedi. beklemeye koyulduk. saat 14.30 gibi güzel haber geldi anlaşamamışlardı ve beni çağırıyordu. keşandan otobüse bindim saat 15.40 gibi tekirdağdaydım. aracın sahibine yaklaşık yarım saat ulaşamadım, aradım durdum. ulaştığımda noterin kapanmasına az zaman kalmış ve cuma günü olduğunuda düşündüğümde umudum tamamen azalmiştı. saat 16.45 gibi sanırım bize sıra geldi ve araç sahibi ruhsatları evde unutmuştu. ben gidip evden alıp geleyim dediği an keşana nasıl döneceğimin planlarını yapmaya başlamıştım bile. arabayı gözden çıkartmıştım o an tek sorun dönme kısmıydıderken 10 dakika sonra noterin kapanmasına 5 dakika kala araç sahibi geldi satışımızı yaptık. Mutlu sona kavuştuk çok şükür. Allah izin verirsede a-z ye eksiksiz şekilde uğraşıp toplamak niyetindeyim.
aracımız 92 model şahin. 127.000'de hiç tüp takılmamış, garajda senelerce yatmış. rutubete maruz kalmış bi araç. öğrenci bütçesi elverdiği kadarıyla toplayıp binmeyi planlıyorum.
dip not:2009 yılında annemin 2009 ford focus'unu kullanıyordum. 2012 yılında yine annemin 2012 model toyota auris'ini kullanıyordum. sene 2015 diyelim 1992 model kendi arabamı kullanıyorum. allah herkesin gönlüne göre versin. çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
buyursunlar resimler.
trakya bölgesinde benzinlik çalışanlarının alışkın olmadığı bi durum
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
istanbula gelince biraz sapıttık tabi, içini komple değiştirebileceğimiz paraya direksiyon aldık
bonus(kaloriferde sıkıntı var)
[IMG][/IMG]
şimdilik, taban halısını kapı döşemelerini değiştirebildik. tamponları kararsız kaldığımız için ve idareten pianoblack yaptık kapı altlarındaki çürükleri giderdik tenekeleri pianoblack yaptık ve şimdiki hali bu. sırada torpido, omp paspaslar var (iç kısımda) dışarısında neler olabiliceğini kimse kestiremiyor şimdilik![]()