kelebek mobilya magduru olarak. aldıgım mobilyalar hepsi sunta çıktı ha mdf demediler ama bende kelebek mobilyadır dedim sormadım ALDANDIM!!!
Mobilyaları katoloktan begendik daha dogrusu tv de reklamı vardı katoloktanda baktık sipariş verdik katoloktaki renkle gelen ürün farklı katolokta çok açık duran ürün normalde çok koyu geldi neredeyse mahkemelik oluyoduk. firmayla görüşştüğümde ise çok komik cevaplar aldım madem bukadar pimpiriksiniz katoloktan ürün almasaydınız gibi ve niceleri!!!
neyse bütün ürünler geldi kuruldu tabi kavga gürültü gırla. sandelyenin birisinde hata çıktı değiştiririz dediler. aradan iki ay geçti haftada bir arıyorum yok geldi gelecek elime bugun gelir yarın ben size ulaştırırım gibi laflar vb. en sonunda kusura bakmayın hatabildirimi yapılmamış yenden gelip kontrol edecekler. toplamda bir sandelyenin gelmesi 4 ay belki daha fazla sürdü. çektiğim sinir streste cabası..
KELEBEK MOBİLYA ile alışveriş yaparken iyi düşün kapısından içeri adımımı atmam.
Bendende bir tavsiye alacağın ne ürün varsa kredi kartı taksitle al. ben iptal ettiremedim tüketici haklarına başvurdum 2000 lira üstü olduğu için biz bakmıyoruz dediler ancak şöyle bir durum oluyormuş kredi kartı ile taksit yaptığın zaman bankaya dilekçe verip (işim dolayısıyla ödeyemeyeceğim işte maddi durumum le vermiyo vb.) iptal ettirebiliyosun ödemeyi onlarda s..e s..e geri alıyorlar ürünü tabi eve gelip kurdurmadıysan.
Son olarak teşekkür ederim böyle bi konu açtığın için sayende rahatladım