Geçenlerde konu açmıştım mat siyah 106 die...Kaplatmıştım arabamı...Yorumlar olumsuz gelince beyaz yapmaya akrar verdim...Eski hali ile kıyaslayacak olursak sizce hangi hali daha güzel...
Mat siyah kaplamalı hali ;
Beyaza boyanmış hali ;
![]()
Geçenlerde konu açmıştım mat siyah 106 die...Kaplatmıştım arabamı...Yorumlar olumsuz gelince beyaz yapmaya akrar verdim...Eski hali ile kıyaslayacak olursak sizce hangi hali daha güzel...
Mat siyah kaplamalı hali ;
Beyaza boyanmış hali ;
![]()
beyaz........
beyaz hali eskisine nazaran güzel olmuş.. plakaları kare yapıp yerlerine takarsan daha hoş olabilir. bide sağ marşbiyelde delikler var sanırım, onlar nedir ?
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Doğru seçim yapıp beyaza boyatmışım o zaman
Onlar vida delikleri boyacı kapatmayı unutmuş...Ufak tefek eksikleri var bayramdan sonra halledilecek..
bence de beyaz daha iyi olmuş ama ön tampon yüzünden araba güzel durmuyo.. hatta ön arka tampon orjinale dönse süper olur
tam aklıma gelmişti boyacı, yok dedim![]()
ama arka taraf gerçekten boş kalmış aracın orjinal yazılarını yada plakasını falan mutlaka takmalısın, yeni hali ile kazasız belasız sürüşler![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Evet orjinal tamponlarla daha güzel duracak...Ama şu an için matematik pek düzgün değil...Sezona doğru halldicez onları...
![]()
valla güzel omuş beyaz yalnız tavanı sıyah folyo kapla halo o vıdalr olmamış kardeşim yanı nebılım içten slıkonlasana onu yada vıdaları boya arkaya bı ledlı gıder
Sorma ya o vida delikleri bayramdan sonra hemen kapanacak...Bu tavanın siyah kaplanması benimde kafama takılıyor...Yorum yapan arkadaşlar o konudada fikri belirtirse sevinirim...İşimiz reklamcılık zaten...
![]()
Herkese teşekkürler...Birşey daha danışayım size...Bu aynlar dursunmu yoksa orjinal aynaları beyaza boyatıp onlarımı takayım...?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)