Selamlar arkadaşlar,
5 Aralık 2014 tarihinde maddi hasarlı bir trafik kazası yaptık. Bir tane araç ben sağ şeritte ilerlerken önüme kırarak bana Sol çamurluktan çarpıp benim yoldan çıkmama (kaldırıma) neden olmuş ve benım aracımda Sol aks, sol kapı airbag'i açılması, şasi'de 3-5cm kayma boyasız olan sol çamurlukta yamulma ve boyalı olan sağ çamurlukta hafif bükülme + zaten değişmiş olan tampon'un yerinden çıkması gibi sonuçlanacak bir hasar vermiştir.
Aracım 2010 model 90 binde Opel astra enjoy 1.3 cdti Otomatik'tir ve piyasası kazasız halde 40 civarındadır.
Bu işlem sonrasında büyük ihtimalle ağır hasarlı olarak tramer kaydı oluşacaktır. Benim servisteki arkadaştan aldığımbilgi bu yönde.
SGM 'deki rapora göre arkadaş %100 suçlu olarak çıkmış buna göre onun kaskosu kullanarak araba yapılmaya başlandı( Ben pert olması isterdim ama olmamış)
Şu an arabayı yapıldıktan sonra 35-36 gibi bir paraya stacağım. Ben aldığımda da hafif yüzeysel sürmelerden dolay 3-4 parça boyası vardı. Ancak asıl çarpılan çamurluk boyasızdı.
Neyse ben şimdi diyorum ki karı taraftaki araç sahibini arıyım ve sonuçta ben de bu aracı krediyle aldım. Emekçiyiz nihayetinde zengin cocuğu değiliz. Kendisinde 2-3 bin TL para istiyim vermezse dava açıyım.
Sizce bu davayı kazanır mıyım ?
Sonuçtama madurum. Durduk yere keyifli bir Cuma günümün içine etti. 3 haftadır araba kullanamıyorum. Ve kasko sadece 1 hafta ikame araç verdi![]()