User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ehliyetini yeni almis genç arkadaslarim için tavsiye

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Ehliyetini yeni almis genç arkadaslarim için tavsiye

Arkadaslar bahsettigim gibi bende ehliyetimi alali asagi yukari 2 yil oluyor. Alir almaz ilk istedigim guzel bir araba kiralayip binmekti. Genelde tum genc arkadaslarim bu kafayi yasiyor. Uzak durun arkadasim kendi maliniz olmayan emanetten uzak durun. Bi haftadir zehir oldu hayatim ben karsliyim memlekete buyukleri ziyarete gittim. Orada jetta kiraladim henuz 1000 kusur km de ama gelin isler nasil isliyor bakalim. Ben gidiyorum adam ilk olarak sifir araba verdigini kazasi kusuru olmadigini soyluyor araci kontrol ediyoruz birlikte turlamalar falan aliyoruz araci neyse adam koltuktan jelatin bile sokuyor o derece guzelcene bos seneti imzaliyorum. Imzaliyorum cunku rent a a car isinin boyle yurudugunu biliyordum ama bunun bir yasalligi yok adam istese kicinizdaki donu bile alabiliyor. Ilk hatam bu oldu benim danismadan is yaptim ve sonrasi adamlar bana yanik araba veriyolar sag koltukta sigara yanigi var ne ben sigara kullaniyorum nede arabaya binenler tam uc gun kullanip araci geri teslim ettim eleman aldi. Istanbula donecegim pat telefon abi arabda yanik var hemen gelmen lazim. Neyse geri donuyoruz adam diyo al koltugu yaptir yada asagida dosemeci var 200 tl ver oraya yapsin. Ne guzel demi olay ellerine bide senet var malesef yaptirdik. Istanbula dondum senet korkusu sardi beni adam vermedi cunku cezalar 28 gunde geliyormus falan vermedi sirf bunun icin geri gittim araya cok insan soktuk zor bela senedi aldik siz siz olun kiradan uzak olun. Ben bu serefsizlere hakkimi helal etmem 3 gun surdug araba bana nelere mal oldu dert sahibi oldum. Bu size ders olsun beni yargilamayin ben geclik atesiyle hataya dustum siz dusmeyin.
    Çeyrek Mühendis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imla hatalarim icin kusura bakmak olayi anlatirken bile elim ayagim titriyor. Arti mobilden yaziyorum
    Çeyrek Mühendis

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilinmedik Rent A carlardan araç kiralarsanız başınıza bu tarz olayların gelmesi mümkün.. Cok geçmiş olsun
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük kiralama firmalarına 50*60 tl daha fazla verip kiralamakta fayda var en azından kfan rahat eder
    geçmiş olsun

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önceden ( ehliyeti yeni aldığım zamanda dahil ) bir çok kez araç kiraladım. Fakat bugüne kadar aldığım her araçta Rent a car'cı arkadaşlar hepsindede arabanın göçük çizik yerlerini gösterdi ona göre o anda bende aracın resimlerini çekip kiralamayı tamamladım. Boş senede bugüne kadar hiç kimse imza attırmadı / attıramaz. Ve diğer bir konu Benzin/mazot u sıfırda aldıysam sıfırda bıraktım sorun olmadı. Kimi yerler senet yerine kredi kartı bilgilerini ( sadece numara olarak ve ceza sistemi olarak. ) alıyorlar. Böyle şirketleri tavsiye ederseniz hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben buyuk konusmak istemiyorum ama bundan sonra kiralama kelimesini sildim hayatimdan
    Çeyrek Mühendis

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurumsalla çalışın kafanız rahat olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deseler ki sana günlüğü 100 liradan 0 km Ferrari kiralayalım ama senet imzalican,hemen koşarak kaçarım ordan..senet,sepet işlerinden uzak durun,gidin Avis,Budget,Sixt gibi dünya çapındaki kurumsal firmalardan kiralayın ne kiralayacaksanız,3 kuruş daha verip tüm sorumluluk sigortalarınıda yaptırın,ondan sonra araca ister yıldırım düşsün,ister Kızıldereliler ok atsın,hiç umrunuzda olmaz,keyfinize bakarsınız

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sixt Rent a Car şanlıurfa Bayisiyiz.. Tüm sixtlerde elimden geldiğince yardımcı olabilirim..
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Senet'in, haciz dışında bir yaptırım gücü kalmadı sanırım.. Haciz koymak için de 1001 dereden su getirmek gerekiyor.
    Boş senede imza atmak ise yapılabilecek en büyük hata herhalde.. Bu kadar kolay güvenmeyin insanlara.. 3 kuruşluk keyif için ömür boyu sırtınıza binebilecek risklere atmayın kendinizi..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şeyi bizde yaptık ehliyetimizi aldığımız ilk zamanlar. çok kiraladım boş senetle araba , cahildik o zamanlar. çok şükür başımıza bir iş gelmedi.

çakallar ne koparsak moduna girmişler seni genç görünce benim tahminim. al o senedi ebenin bir tarafına sok deseydin bi *** yiyemezdi. ne rent a car'cılar tanıyorum kasalarında kaç tane boş senet var ama bi işlem yapamıyorlar.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kredi kartıyla çalışan rent a carcılardan kirala üniversitedeyken rahat 30 40 kere araba kiralamışımdır bir keresinde çakal bi rent a carcıya denk geldim o da hiç bişey ispat edemedi arabayı bıraktığım yer dükkanlarının önü ters yön kendisi aldı park etdi ve ben arabayı verdikten yarım saat sonra yazılmış cezayı bana itelemeye çalıştı ama ben sallamayınca hiç bişey yapamadı kaldı öyle

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SENET'le iş yapmak eskidendi şuan boş senedi bilemem ama senetin fazla yaptırımı yok bizimde başımızdan olay geçti t*ssaklı bir savcı ile konustuk istersen 1 milyonluk senet imzala hiçbişey yapamazlar artık demişti.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Kurumsal çalışan yerlerden kiralayın. Ayrıca boş senete imza attırmaya çalışanın kapısından geçmem.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyet yeni olunca kurumsal firmalar araç vermiyor. Bu sebepten bende kiraladım el altından eşin dostun aracını veren kiralamacı tiplerden başıma bi iş gelmedi hatta çokta iyi dostluk kurduk ama kiralamamak lazım. Ben şanslıydım herkes o kadar şanslı olamayabilir.

Anecdote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 kez Garentadan kiralama islemi gerceklestirdim . Ataturk havalimani ic hatlar subesinden ekonomi sinifi dizel manuel 71tl + 20 tl de full kaskomu yaptiriyorum pasalar gibide isimi goruyorum . Cekilen provizyon bedeli ise teslim ettigim an geri iade ediliyor . 1000 tl tek tarafli hasarada herhangi bir yaptirim uygulanmiyor . Rapor vs istenmiyor . Bu zamana kadar kullandigim en yuksek km ise 16k idi . Kesinlikle kucuk rent a car firmalarindan uzak durun . Bir kez basima olay geldi avm de bi ablamiz soldan komple aldi hemen sirketi aradim , rapor tuttugumu soyledim sadece kaporta hasari olmasina ragmen bi ust sinif arac 1.5 saat icerisinde teslim ettiler .

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı olay bizim 2 salağın başına geldi ( salakdiyorum çünkü kaç kere uyardım iyice kontrol edin diye arabayı ) era yı kiralıyorlar geziyorlar antalya vs akşama telefon geliyor bana kanka adam benden 250 lira istiyor birbirmize gircez gelin diye, gittik ki bizim eleman sigara kullanmadığı halde adam koltuğu yakmışsınız diyor 250 lira istiyor yaptırmaya, vermemek için direttik seneti gösteriyor daha sonra kavga dövüş 100 liraya bağladıkta çıktık gittik

kiralayacağınız arabayı iyice kontrol edin...

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bari başında bekleyip koltuğun yapıldığından emin olsaydın, senin gibi başkalarınında başını yakmasalar bari.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı olay bizim 2 salağın başına geldi ( salakdiyorum çünkü kaç kere uyardım iyice kontrol edin diye arabayı ) era yı kiralıyorlar geziyorlar antalya vs akşama telefon geliyor bana kanka adam benden 250 lira istiyor birbirmize gircez gelin diye, gittik ki bizim eleman sigara kullanmadığı halde adam koltuğu yakmışsınız diyor 250 lira istiyor yaptırmaya, vermemek için direttik seneti gösteriyor daha sonra kavga dövüş 100 liraya bağladıkta çıktık gittik

kiralayacağınız arabayı iyice kontrol edin...
    hacı olaya bak sen ben ıkıncı kez senedı almaya gıdıyorum ya bu kahpenin evladı bide yeniden koltuklara poşet koymuş söküyodu gittim yeni müşteriye diyo sıfır araba hay dedim senin allah binbir türlü belanı versin ne param gitti buradan karsa orda yediklerim cabası zaten.
    Çeyrek Mühendis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler