Arkadaslar bahsettigim gibi bende ehliyetimi alali asagi yukari 2 yil oluyor. Alir almaz ilk istedigim guzel bir araba kiralayip binmekti. Genelde tum genc arkadaslarim bu kafayi yasiyor. Uzak durun arkadasim kendi maliniz olmayan emanetten uzak durun. Bi haftadir zehir oldu hayatim ben karsliyim memlekete buyukleri ziyarete gittim. Orada jetta kiraladim henuz 1000 kusur km de ama gelin isler nasil isliyor bakalim. Ben gidiyorum adam ilk olarak sifir araba verdigini kazasi kusuru olmadigini soyluyor araci kontrol ediyoruz birlikte turlamalar falan aliyoruz araci neyse adam koltuktan jelatin bile sokuyor o derece guzelcene bos seneti imzaliyorum. Imzaliyorum cunku rent a a car isinin boyle yurudugunu biliyordum ama bunun bir yasalligi yok adam istese kicinizdaki donu bile alabiliyor. Ilk hatam bu oldu benim danismadan is yaptim ve sonrasi adamlar bana yanik araba veriyolar sag koltukta sigara yanigi var ne ben sigara kullaniyorum nede arabaya binenler tam uc gun kullanip araci geri teslim ettim eleman aldi. Istanbula donecegim pat telefon abi arabda yanik var hemen gelmen lazim. Neyse geri donuyoruz adam diyo al koltugu yaptir yada asagida dosemeci var 200 tl ver oraya yapsin. Ne guzel demi olay ellerine bide senet var malesef yaptirdik. Istanbula dondum senet korkusu sardi beni adam vermedi cunku cezalar 28 gunde geliyormus falan vermedi sirf bunun icin geri gittim araya cok insan soktuk zor bela senedi aldik siz siz olun kiradan uzak olun. Ben bu serefsizlere hakkimi helal etmem 3 gun surdug araba bana nelere mal oldu dert sahibi oldum. Bu size ders olsun beni yargilamayin ben geclik atesiyle hataya dustum siz dusmeyin.