Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Nami deger vampir gt40 46psi gibi kucuk bir basincla yuruyor
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
4.6 psi. Hani bizde 1 max 1.5 barda basanların 4.6 sı demek di mi_? Bilgi amaçlı tüm cahilliğime soruyorm
http://www.centauro-owners.com/articles/psibar.html
Bu bağlantı sana yardımcı olacaktır.
K.
46 psi 3.17 bar demektir. sizin 1 max 1.5 dediğinizde bardır. 15 psi aşağı yukarı 1 bar yapar
IN BOOST WE TRUST
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
boba motorıng sayfasında yapılan aracları gorebılırsınız bırcok golf yaptılar abf ve kr olarak genelde 800+ kullanıyolar![]()
Tr de maliyeti ne ola ki?
Ya da bi mk2 alıp gidip yaptırsak, var mıdır bilgisi olan?![]()
bugüne kadar hiç gt40 turbo takılan araç varmı Türkiye'de?
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
kolay işler değil ucuz paralarla yapılan işler hiç değil
teknoloji olarak cok geride olan bir arabanın hemen herşeyini baştan yapıyorsun
motor şanzuman alt takım yürüyen bilgi tecrübe emek,
yakın diyebileceğimiz araçlardan bugün 1.8T makineyi adam gibi 30R yapmak 40 bin TL den fazla rakam tutuyor tabi bu sadece motoru
bunu dahası+dahası+dahası var
Para sıkıntı değil sonuçta hayal kuruyoruz.
Kaç yıldırşu boba motoring in arabalarını hayranlıkla izliyorum. Hep hayalim böyle bir araç. Hatta arkadaşlarım falan hep sorarlar ne zaman alıyon golf ü ne zaman yapıyon falan diye. Hiç arabayla ilgisi olmayan arkadaşlara bile zorla izletmişimdir videolarını.
Hoppaa cok iyi yaa
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
İlaç gibi geliyor insana.
Link
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
la olm gece gece yapmayin sunu ya
lanet olasi golf 2 senedir yatiyor otoparkta, gidip lan senden neler yapiyor elin almani diye oksayasim var arabayi da kar yagiyor![]()
![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)