User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: HP Anakart Problemi

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HP Anakart Problemi

Gene sanirim tek ve son kurtaricim olan TT ye konu acmakta buldum careyi.
    Gecen hafta laptobum anakart arizasi verdi. Sahibinden ve baska siteler olmakla birlikte aramadigim yer kalmadi. Bukduklarimin tamami satilmis piyasada olanlarda bozuk. Makine HP Pavilion DV6000. Forumda bu is ile ugrasan yada tanidigi olan varsa yardimlarinizi bekliyorum. Izmirde nerden alicami bilen varsa yerine gidip bakabilirimde.
    DR. OWL

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dv6000de anakart yakmayan yoktur herhalde. Ben 2 kere yaktım sonra çöpe gitti.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dv6000de anakart yakmayan yoktur herhalde. Ben 2 kere yaktım sonra çöpe gitti.
    Benimki aslinda ekran karti problemi oda pc ye yumruk attimda ondan oldu ama zamani gelmisken anakarti degisim istiyorum. Benim pc de hdmi cikisi yok hdmi ckisli bi anakart lazim
    DR. OWL

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka çankayaya git kesin vardır.Orda karşılıklı olbim vardı hatırladığım kadarıyla bir iki tane daha var mutlaka bulursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka çankayaya git kesin vardır.Orda karşılıklı olbim vardı hatırladığım kadarıyla bir iki tane daha var mutlaka bulursun.
    Bu olbim dukkan gibi biyermi yoksa carsi tarzi biseymi. Orda binim bilgisayarci vardi onda yokmus cankayayi bi gezmek lazim ama
    DR. OWL

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni makine al tuğrAL
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yumruk attiysan ekran karti degildir catlak oluşma ihtimali yüksek . Ankara alfa bilgisayar a bi ara sor.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, Sizi yanlış hatırlmıyorsam RCdrifttr.com sitesinden tanıyorum. Yanlış hatırlıyorsam afedersiniz. dv6000 serisinde kronik problem ekran kartı arızası. Buda hpnin o serilerinde olan soğutma sisteminin yetersizliğinden kaynaklanıyor. Hdmi portlu bir anakart için laptobun kasasınında buna uygun olması gerekli. Daha önce tamir görmemişse eğer tamir edilme şansı yüksek. Dilerseniz yardımcı olabilirim. İyi akşamlar

cihant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HondatugraL araya kaynak yapiyom kusura bakma

Alıntı orhankkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, Sizi yanlış hatırlmıyorsam RCdrifttr.com sitesinden tanıyorum. Yanlış hatırlıyorsam afedersiniz. dv6000 serisinde kronik problem ekran kartı arızası. Buda hpnin o serilerinde olan soğutma sisteminin yetersizliğinden kaynaklanıyor. Hdmi portlu bir anakart için laptobun kasasınında buna uygun olması gerekli. Daha önce tamir görmemişse eğer tamir edilme şansı yüksek. Dilerseniz yardımcı olabilirim. İyi akşamlar

Merhaba Tamir konusunda yardimci olabilisen eger bende de asus K53SV var. Ilk baslarda power jacki temassizlik yapiyodu daha sonra hic acilmadi. Bilgisayarciya goturdum guc unitesi mi guc kaynagi mi oyle bi seyi yanmis ben tamir edemem dedi eger tamir konusunda yardimci olabilirsen eger iletisime gecebiliriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni makine al tuğrAL
    Aga yeni nesil gpu larin cikmasini bekliyorum win 10 cikican 17 sinde sonra msi a gecis yapicam ama bu oc yide cok seviyorum calistirmam lazim adam edicem evde birakicam birini annem digerini babam kullansin
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yumruk attiysan ekran karti degildir catlak oluşma ihtimali yüksek . Ankara alfa bilgisayar a bi ara sor.
    valla ekran karti hatasi vardi zaten alette renkleri kayiyordu kronikte hatasi son yumrukla goruntu komple gitti verdim biyere gpu sorunu dedi anakarti degismeye maazeret ariyodum yerinde oldu
    dogrudur rclede ugrasiyordum biraktim. Daha onceden tamir gormedi 2.sahibiyim 5 yildir bende ilk sikintisi bu oldu kasada hdmi cikisi var ancak kapak takili kapagi sokunce cikisa uygun oluyor anakarti degismek istememin sebebide hdmi cikis istemem ve belki ustunde daha yeni gpu olmasini ummam. Ekran karti arizasi icin degilde anakarrt bulmama yardimci olabilecekseniz sevinirim ekran kartini yaptirmayi suanlik dusunmuyorum cunku olucaksa toptan olsun yada kalsin olmek var donmek yok
    DR. OWL

MightyIV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kronik ekran kartı arızası olan bir model. Anakart almaya kalkarsanız 150-250 tl arası bir fiyat çıkar. Ve piyasadaki anakartların çoğu işlem görmüştür.
    Yeni cihaz almak sizin için uzun vadede daha uygun olucaktır. Çünkü yeni anakart bile alsanız tekrar aynı arızayı verme ihtimali çok yüksek.
    Genede tamir veya parçayı aramaya niyetliyseniz pm atarsanız. Tamir ve parça için bakabileceğiniz yerler önerebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MightyIV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kronik ekran kartı arızası olan bir model. Anakart almaya kalkarsanız 150-250 tl arası bir fiyat çıkar. Ve piyasadaki anakartların çoğu işlem görmüştür.
    Yeni cihaz almak sizin için uzun vadede daha uygun olucaktır. Çünkü yeni anakart bile alsanız tekrar aynı arızayı verme ihtimali çok yüksek.
    Genede tamir veya parçayı aramaya niyetliyseniz pm atarsanız. Tamir ve parça için bakabileceğiniz yerler önerebilirim.
    Parca icin bakabilecegim biyer varsa iyi olur elllerinde anakart vardir yada tanidik biyerlerde bulunabilir
    DR. OWL

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sende bi sorun var aynı laptop ile 2 gün önce antalyadaydım. Bizimkinin de ekran kartı gitti. ilk başlarda windows flan açılıyodu bios ekranı gelmiyodu. sonra dedim ben bi format atayım. bios a girmeyi denedim.
    Artık ekran hiç yok
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sende bi sorun var aynı laptop ile 2 gün önce antalyadaydım. Bizimkinin de ekran kartı gitti. ilk başlarda windows flan açılıyodu bios ekranı gelmiyodu. sonra dedim ben bi format atayım. bios a girmeyi denedim.
    Artık ekran hiç yok
    Yok aga ya ben ona cicek gibi baktikca yari yolda birakti hep namizsiz. Busefer sinir firladi tepeye bi koydum klavyeye nakavt
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben satış işlemi ile değilde tamiri ile uğraşıyorum. Bu zamana kadar bu arıza ile gelen cihazlarda müşterilerin bir kısmı tamir seçeneğini diğer bir kısmı ise yeni bilgisayar alma seçeneğini kullandı. Tercih tabiki sizin ama uygun parçaları satıp tamire veya yeni anakarta ödeyeceğiniz parayıda üstüne ekleyip 2. el güzel bir makina yada sıfır giriş seviyesi bir makina alabilirsiniz. Yeni anakart almaktan veya tamir ettirmekten vazgeçip parçaları satmayı düşünürseniz görüşelim. İşime yarayacak olanlara talip olabilirim. İyi akşamlar dilerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben satabilirim.. Herşeyi sapasağlam, kullanıcısı 40+yaş sadece masanın üstünde kullanıyorlar.. Kaç para eder ?
    Ben satış işlemi ile değilde tamiri ile uğraşıyorum. Bu zamana kadar bu arıza ile gelen cihazlarda müşterilerin bir kısmı tamir seçeneğini diğer bir kısmı ise yeni bilgisayar alma seçeneğini kullandı. Tercih tabiki sizin ama uygun parçaları satıp tamire veya yeni anakarta ödeyeceğiniz parayıda üstüne ekleyip 2. el güzel bir makina yada sıfır giriş seviyesi bir makina alabilirsiniz. Yeni anakart almaktan veya tamir ettirmekten vazgeçip parçaları satmayı düşünürseniz görüşelim. İşime yarayacak olanlara talip olabilirim. İyi akşamlar dilerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben satabilirim.. Herşeyi sapasağlam, kullanıcısı 40+yaş sadece masanın üstünde kullanıyorlar.. Kaç para eder ?
    Saglammi dv6000 in
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekran kartı bozuk işte bitek ya düzenle tuşu gidince yazamadım..
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saglammi dv6000 in

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekran kartı bozuk işte bitek ya düzenle tuşu gidince yazamadım..
    Saglamsa anakarti 100 e ver dicektim
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler