User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bosch Buzdolapları Hk. veya Samsung LG

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bosch Buzdolapları Hk. veya Samsung LG

Arkadaşlar selam,
    Bu ara bir kaç tane boyle konu acıp biraz sıktıgımın farkındayım ama saolun sizlerin fikirleri tecrubeleri benim için çok değerli
    aramızda satan teknik serviste olan ve kullananlar vardır illaki. bu bosch buzdolapları nasıldır.
    yerli üretim oldugu için bircok sikayet okudum nette, gercekten sorunlu dolaplar mıdır. çok sesli çalıştıkları ve cok arıza verdikleri söylenmekte.
    kararsız kaldım.
    kombi tipi inox dolap istiyorum max bütce 2300-2400 arası
    samsung mu alsam lg mı alsam bosch mu alsam.
    camasır makinası ve bulasık makinası bosch dolapda bosch takım olsun istedim birde iç dizaynı boyutları hacmi oldukca ideal. ses seviyesi 42db yazıyor ama gercek midir.
    güzel bir kombi tip öneri bekliyorum
    şimdiden tesekkürler.

almayı düşündüğüm model;

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr...GN57PI36N.html

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5-6 senedir Bosch buzdolabı kullanmaktayız şimdiye kadar ne sesinden ne de başka birşeyinden şikayetimiz olmadı. Hiç servis yüzüde görmedik. Sadece aldıktan 2-3 hafta sonra kapı kollarındaki plastik kaplamalar köşelerinden çatladı o şekilde duruyor
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bosch buzdolabımız 7 yıldır bi kere arzalandı ses problemide yok tavsiye ederim.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ac konuları ac banada lazım olacak ılerde ahah. sey dıcem bosch dolaplarda buz kırma baya seslı oluyormus.ıs yerındede bı arkadasta samsung var dıyo yemeklerı posetlemessem meyvelerı sebzelerden bahsedıyor sanırım hemen bozuluyor dıyor. servısede sormamıs. calısma sıstemımı oyle anlamadım bende.sıemens bakıver aynı fabrıka nasılsa ama sıemens alman uretımdır herhalde.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Liebherr kullanıyorum, tavsiye ederim.

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı serinin baska bir dolabınıda ben kullanıyorum çok iyi sogutuyor ve cok az yakıyor. tavsiye ederim. ayrıca alacagın dolap yerli ürün değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5-6 senedir Bosch buzdolabı kullanmaktayız şimdiye kadar ne sesinden ne de başka birşeyinden şikayetimiz olmadı. Hiç servis yüzüde görmedik. Sadece aldıktan 2-3 hafta sonra kapı kollarındaki plastik kaplamalar köşelerinden çatladı o şekilde duruyor
    maşallah Allah göstermesin

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bosch buzdolabımız 7 yıldır bi kere arzalandı ses problemide yok tavsiye ederim.
    uzatılmıs garanti ile tercih etsem sanırım daha dogru olacak samsung 10 sene motor garantısı verıyor boosch da yok ama eskiden gelen marka prestijine guvenıyor ınsan insallah kaliteyi düşürmemişlerdir. tesekkur ederım

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ac konuları ac banada lazım olacak ılerde ahah. sey dıcem bosch dolaplarda buz kırma baya seslı oluyormus.ıs yerındede bı arkadasta samsung var dıyo yemeklerı posetlemessem meyvelerı sebzelerden bahsedıyor sanırım hemen bozuluyor dıyor. servısede sormamıs. calısma sıstemımı oyle anlamadım bende.sıemens bakıver aynı fabrıka nasılsa ama sıemens alman uretımdır herhalde.
    evet buz kırma sesliymiş ama o sorun değil. amerkan mutfak oldugu için normal calısma gürültüsü daha önemli benim için 42db saglarsa mis.bosch da hydrofresh cekmecesi var hava almaz bolme sebze meyveleri daha da uzun ömürlü ve taze tutması için. ayrıca malzeme kalitesı ve iç dizaynı cok hoş oldukca kullanıslı yapmıslar
    siemens biraz daha pahalı üretim türkiyede cerkezköyde hatta üreten müşterim
    bsh bosch siemens aynı fabrikadan cıkıyor ama ithal ürünleride var. ayrıca bosch nin fason olarak profiloya urettirdiği solentileri de var net bilemedim.

Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Liebherr kullanıyorum, tavsiye ederim.
    bütçemi asıyor yoksa cok iyidir bilirim

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz de arçelik kullanıyorduk , ama mutfakla oturma odası bir olunca gürültüsünden durulmuyordu. Benim peder bey spotçu , 3 ay kadar önce 2 aylık bi bosch getirdi , maşallah çok sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ersandeniz
    Misafir
    3.5 senedir KGN57P72NE kullanıyoruz, herhangi bir sıkıntı yaşamadık, gürültü sıkıntısı hiç yok, sadece eşinizin boyu kısaysa en üst rafı kullanmakta sıkıntı yaşıyor..
    http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr...GN57P72NE.html

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lg ve samsung'tansa (bana göre tv ve telefon firması gibi geliyor ) Siemens inox veya bosch güzel seçim olabilir. şahsen Siemens inox kullanıyorum, memnunum...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siemensin buzdolabı var 15 senedir kullanıyoruz bir kere servis gördü ilk maaşımla almıştım no frost.

Şimdi a++ özellikleri yüzünden bozulmadı ama sıfır alacağım yine siemens alacağım siemens in çamaşır ve bulaşıklarında alman üretimli olanlar var üstünde yazıyor 200 lira felan daha pahalı ama buzdolapları hepsi profilo fabrikasında türkiye üretimidir evdeki bütün beyaz eşyam siemens tir takıntı bendeki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı serinin baska bir dolabınıda ben kullanıyorum çok iyi sogutuyor ve cok az yakıyor. tavsiye ederim. ayrıca alacagın dolap yerli ürün değil.
    yerli olup olmadıgınıa özellikle bakacağım acıkcası yerli üretimi bende istemiyorum. o kadar boktan iş yapmaya basladıkkı maalesef kendi urettiğimiz ürünleri kullanamaya korkuyoruz.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz de arçelik kullanıyorduk , ama mutfakla oturma odası bir olunca gürültüsünden durulmuyordu. Benim peder bey spotçu , 3 ay kadar önce 2 aylık bi bosch getirdi , maşallah çok sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim.
    kimisi cok memnun kimisi hiç değil anlamadım sizde şimdi tam tersini söylüyorsunuz sanırım birazcık süprizli bir iş bu buzdolabı mevzusu

Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.5 senedir KGN57P72NE kullanıyoruz, herhangi bir sıkıntı yaşamadık, gürültü sıkıntısı hiç yok, sadece eşinizin boyu kısaysa en üst rafı kullanmakta sıkıntı yaşıyor..
    http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr...GN57P72NE.html
    boyu kısa ama özellikle kombi istiyor daha öncede kombi tip kullandıgı için alışmıs. benm açımdan da kombi mantıklı geldi üst kısım sürekli kullanıldıgından eğil kalk yapmadan rahatca kullanılabiliyor.

Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lg ve samsung'tansa (bana göre tv ve telefon firması gibi geliyor ) Siemens inox veya bosch güzel seçim olabilir. şahsen Siemens inox kullanıyorum, memnunum...
    lg samsung bencede öyle benmde içimin cok ısındıgı söylenemez nedense yakıstıramıyorum. daha çok lg pc samsung cep telefonu markası gibi

Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siemensin buzdolabı var 15 senedir kullanıyoruz bir kere servis gördü ilk maaşımla almıştım no frost.

Şimdi a++ özellikleri yüzünden bozulmadı ama sıfır alacağım yine siemens alacağım siemens in çamaşır ve bulaşıklarında alman üretimli olanlar var üstünde yazıyor 200 lira felan daha pahalı ama buzdolapları hepsi profilo fabrikasında türkiye üretimidir evdeki bütün beyaz eşyam siemens tir takıntı bendeki
    annemler de siemens kullanıyor yaklasık 10 sene oldu bende henuz hiç arıza yaptıgını hatırlamıyorum. siemens bosch audi vw gibi siemens bir tık daha ust kalite ve fiyat olarak yinede bir siemens bayisine gidip model fiyat arastırayım saolun.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mayısta ben de ev dizdim. Amcam Bosch yetkili bayii. Bütün beyaz eşyalarım Bosch, buzdolabımız da linkini verdiğin ürünle aynı seri ve çok memnunuz. Bütün beyaz eşyalarım amcamın önerdiği modeller, sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ayrıca benim de bildiğim yerli üretim değil.

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasık 2 senedir resimdeki modelden (yada bi benzeri) kullanıyorum.

Arada bi olan buz kırma seslerinin haricinde gayet sessiz çalışıyor. Şuana kadar bir sorun yaşamadım

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun yıllardır LG kullanıyoruz evde sadece teslimat+kurulum için servis geldi, çok memnunuz.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

blackeagle3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosch iyidir bende kullanıyorum memnunum..Bosch Buzdolabında yabancı üretim bulamassınız çünkü buzdolabı fabrikası Türkiyede burdan ihracat yapılıyor dünyaya.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung kullaniyoryz gayet memnunuz lg de guzel
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz eşyada almandan şaşmıyacaksın!!!... bizdekilerin hepsi siemens sıfır problem üstelik 4 ev değiştiler taşımadan dolayı bir arızası bile olmadı 12 yıllık inox buzdolabı bir kere gaz yenilendi o kadar... siemensler tek kusuru diğer a+ buzdolplarından daha çok elektrik yakıyor ama arızasızlıkları o çok yakmasını göze batırmıyor... onun dışına hangi kore malı girse eve samsung klima ve süpürgesi saçma sapan elektroniklerden arıza verdiler... alman o yönden daha iyi daha mekanik ve dayanıklı komponentleri var... türk mallarıda iyidi ama şu çin merakı bitirdi yerli üretmleri nerde o eski kaya arçelikler...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dipnot olarak düşeyim, bosch, siemens ve profilo aynı fabrikadan çıkıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler