İlgilendiğim bir saxo vts araç var. Aracın kliması ve yolcu airbag'i yok. Yıllardır saxo vts'ler hep full geldi. Airbag'i ve Kliması eksikse sonradan onlar bir şekilde yok olmuş denir. Bu işin aslı nedir? Hiç düşük donanım vts gelmedi mi?
İlgilendiğim bir saxo vts araç var. Aracın kliması ve yolcu airbag'i yok. Yıllardır saxo vts'ler hep full geldi. Airbag'i ve Kliması eksikse sonradan onlar bir şekilde yok olmuş denir. Bu işin aslı nedir? Hiç düşük donanım vts gelmedi mi?
Şase no al sorgulat. Yada yaz buraya şaseyi bakalım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
en basiti kaputu aç8v mı yoksa 16v mı bak 8v ise vtr 16v ise vts
![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3290420/detay/
Araba bu. Sahibi aracına güveniyor, ekspertiz yaptırıcam dediğimde falan karşı çıkmadı. İlan yetmiyorsa şasi no isteyebilirim sahibinden ya da akşam gidip kendim görüp bakabilirim arabaya.
Vtr bu 8v hocam
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
Arac sahibine mesaj attim bakalim ne diyecek iskandinav sazani![]()
adam delikanlı çıktı vtr dedi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)