sakaryada kalacak pahalı olmayan öğrenci işi otel tavsiye edebilirmisiniz.
sakarya üniversitesi(serdivan) civarı olursa çok sevinirim.
sakaryada kalacak pahalı olmayan öğrenci işi otel tavsiye edebilirmisiniz.
sakarya üniversitesi(serdivan) civarı olursa çok sevinirim.
Buraya gidebilirsin..
https://www.google.com/maps/place/HO...d=0CJMBEPwSMA0
zannedersem uzaktan eğitim sınavların varsapancada falan pansıyon bakabilirsin yardımcıda olurum aracın varsa kampus 15 dk
![]()
Limaparkı falan bosver ben sana gecelık kişi başı 10 tlden orman bolge mudurlugunde pansıyon ayarlıyımuzaktan egıtım ogrencısıyım bende mekatronık evımde var karasuda ama uzak oluyor bazen orman bolgede kalıyorum okul 10 dk aracla zatenkış ayında arabada uyumak çekilcek çile degil
![]()
araban olduğu için 2 öneride sana arabayla üniversiteye7-8 dk ama arkadaşların söylediği yerlerde yer durumu biraz mevki, makam,zaman faktörüne göre çünkü sende biliyorsun bu sınava girmek için gelen öğrenci sayısı çok olduğu için yer durumu sıkıntılı olabilir.
Bu tür tesisler varken yok diyebilir sen yine de bir başka otele rezervasyon yaptır en azından bir yeri garantilersin
Arkadasimi aradim sordum fiyatlar 33 tl ailede memur varsa bab anne kendisi gibi o zaman fiyat 27 tl ve tek kisilik odalar mudurler harici verilmiyor isterseniz 02642751030 nolu numarayi arayarak yer olup olmadigini sorabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)