Corsa c 1.3 CDTİ - HARD YAZILIM - kutu içi Filtre
Civic 1.4 HB Eksoz filtre
2 Tur - 2' de 40 roll basılacak,
1 Tur - Drag yapılacak arkadaşlar sonuçlar asagı yukarı ne olur.
Corsa c 1.3 CDTİ - HARD YAZILIM - kutu içi Filtre
Civic 1.4 HB Eksoz filtre
2 Tur - 2' de 40 roll basılacak,
1 Tur - Drag yapılacak arkadaşlar sonuçlar asagı yukarı ne olur.
Slammed Society Corci !
Corsa baya gecer![]()
is in şansı yok gibi
corsa sert yazılımla 100-110 arası olsa bi de onun devrınden basılınca pek sansı kalmaz sankı civic in.
Yarış önümüzdeki hafta sonu bakalım ne olacak, cok iddalı arkadaşlar kendinden ben yazılım yaptırdığımı söylemedim hiç![]()
Katın içini boşaltıp düz boru geçiricem içinden bi nevi dp.
bakalım ne kadar değişecek sonuclar![]()
Slammed Society Corci !
gözü kör değilse egsozdan çıkacak olan dumandan aklı kıt değilse arabanın 75hp gibi yürümediğini anlayacaktır. sen yazılımı söylemeyerek kumda oynamış olursun kısacası. iyi denemeler.
Senin yazında şaka yapıyormuş gibi bir şey yazıldığını göremiyorum. ayrıca benim anlamamla alakalı bir durum yok. Dışarıdan bakınca bence görüneni söyleyim hard yazılımlı corsanın is i geçeceğini biliyor olup konu açayımda birde başkalarından duyayım içim rahat etsin diyorsun gibi geldi. Neyse şaka yapacakmışsın madem iyi yarışlar.
Güzel kardeşim benim, sen harbi herşeyi ters tarafından anlıyorsun![]()
Kusura bakmada ben sana yine laf anlatsam, sen yine anlamayacaksın, nasıl biliyorsan öyle anla.
Şaka yapmayı planlıyordan kastım güzel boy atmak, 1 Hafta önce 5 denemede de boy boy ayırdı. Bende daha 3 gün önce yazılım yaptım, sonuç ne olur ne olacak inan ki bilmiyorum.
Boş muhabbete konu açmadım, Videoları attıgımda izlersn sende)
Slammed Society Corci !
Boy boy ayirdi derken kac boy mesela yada sen yazilimdan sonra kac boy hizlandin hesabini iyi yap yoksa yine saka yapabilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)